Pendik Belediye Başkanlığı Atletizm Kros Yarışları Yapıldı

Geleneksel hale gelen Pendik Belediye Başkanlığı Atletizm Kros Yarışları’nda öğrenciler ferdi ve takım halinde şampiyon olabilmek için kıyasıya yarıştı. Yarışma sonunda dereceye giren okullar İstanbul Büyükşehir Belediye...

Pendik Belediye Başkanlığı Atletizm Kros Yarışları Yapıldı

Geleneksel hale gelen Pendik Belediye Başkanlığı Atletizm Kros Yarışları’nda öğrenciler ferdi ve takım halinde şampiyon olabilmek için kıyasıya yarıştı. Yarışma sonunda dereceye giren okullar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Atletizm Yarışlarında Pendik’i temsil etmeye hak kazandı.

Kurtköy’de gerçekleştirilen kros yarışları, Küçük Erkekler, Küçük Kızlar, Yıldız Kızlar, Yıldız Erkekler, Genç Kızlar ve Genç Erkekler olmak üzere toplam 6 kategoride yapıldı. Küçük Erkeklerde Burak Gürgen, Küçük Kızlarda Cansu Nur Kaya, Yıldız Erkeklerde Serkan Hırdar, Yıldız Kızlarda Edanur Altıraklı, Genç Erkeklerde Eyüp Ayvalı ve Genç Kızlarda Elif Şen şampiyonluk ipini göğüsleyen atletler oldu.

Dereceye giren okullar Pendik’i il yarışlarında temsil edecek

Ferdi olarak mücadele eden atletler, aynı zamanda takım halinde de birinci olabilmek için yarıştı. Yıldız Erkek kategorisinde 75. Yıl Mesut Yılmaz İlköğretim Okulu, Yıldız Kızlarda Fatma Gözen Eralp İlköğretim Okulu, Yıldız Erkeklerde Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu, Yıldız Kızlarda Fatma Gözen Eralp İlköğretim Okulu, Genç Erkeklerde Alpaslan Lisesi ve Genç Kızlarda Velibaba Kız Meslek Lisesi birinci oldu. Birinci olan okulların yanı sıra 2. ve 3. olan okul takımları da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Atletizm Yarışlarında Pendik’i temsil edecek.

 

 

 

Mesele spor ruhunu hayatın her anında yaşabilmek

Yarışların ardından Kurtköy Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen ödül töreninde konuşan Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik etti. Sporu yaşamın her anında gerçekleştirebilmek için çabalamak gerektiğini vurgulayan Şahin; “Sportif alanda ilçemiz sporcularının başarı elde edeceğine inanıyorum. Mesele sportif başarı değil, spor ruhunu hayatın her anında yaşayabilen nesil ortaya koymaktır.”dedi. Spor yapanların daha sağlıklı daha başarılı ve daha mutlu olacağını belirten Şahin, hayatın her anında sporu yaşayan bireylerin yetişmesini ümit ettiğini söyledi. Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere madalya ve kupaları verildi.

 

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2012, 21:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17