Yeni Haber Gazetesi’nin sitesinde yayınladığı Kartal'da Ruhsatsız Süpermarket'e Kimler Göz Yumuyor? Haberi Cumaya kadar merakla bekleniyor

16 Şubat 2012 günü Maltepe’de yayın yapan Yeni Haber...

Yeni Haber Gazetesi’nin sitesinde yayınladığı Kartal'da Ruhsatsız Süpermarket'e Kimler Göz Yumuyor? Haberi Cumaya kadar merakla bekleniyor

16 Şubat 2012 günü Maltepe’de yayın yapan Yeni Haber Gazetesi’nin sitesinde yayınladığı Kartallıları yakından ilgilendiren haberi noktasına virgülüne ellemeden sitemizde yayınlamıştık.

CUMA GÜNÜNE KADAR KALDIRDIK!

Haber bizim haberimiz değildi. İthamda bulunanda biz değildik. Bizi seven sağcı ve solcu dostlarımız bu haberi şimdilik kaldır yakışmaz diye ricada bulundular. Ne kimseden korkup ta kaldırdık yayından, ne de başka alçakça bir sebepten dolayı. Bunu özellikle belirtelim. O Gazete nasıl olsa çıkacak, her şey belli olur yakında diyerek yayından kaldırdık. Gözler şimdi Yeni Haber Gazetesinde. Bizde merakla bekliyoruz. Şu bir gerçek ki, eğer böyle bir kurum varsa, birileri de buna göz yumuyor veya bundan menfaat elde ediyorlarsa cezalarını çekmeleri temiz toplum açısından çok önemlidir.

KARTAL’DA RUHSATSIZ BAŞKA KAÇ BÜYÜK KURUM VAR?

Bu gazete Cuma günü yayınlarsa göreceğiz o süpermarketi. Bu haber akıllara şu soruyu getirdi “KARTAL’DA RUHSATI OLMAYAN” başka süpermarketler veya büyük kurumlar var mı? Yangın merdiveni olmayan birahanelerin sayısı kaç? Dışarıdan Fıstık gibi görünen ama içeride kanuna uymayan işyerlerinin sayısı kaç? Yandaş, yoldaş kayırmacılığı yapılıyor mu?

CEVAP YİNE GELMEZ BELLİ

Önceki yazılarımızda İstanbul Büyükşehir Belediyesini örnek göstermiş ve Büyükşehir Belediyesinin kamuoyuna BASIN BÜLTENLERİ bölümüyle cevap verdiğini belirtmiştik. Maalesef ya başkan Öz’ün haberi olmuyor ya da danışmanlar takmıyor! Bilinmez… Hiç bir şekilde cevap verilmiyor!

İLÇEM HALKIN MENFAATLERİ İÇİN YAZAR

Halkımızın menfaatleri için çekinmeden gün geldi kesilen ağaçları “AĞAÇLARI KATLETMEYİN” dedik. Gün geldi vatandaşımızın isyanı olan “KURTARIN BİZİ BU KÖPEKLERDEN” haykırışını dillendirdik. Torba yasasıyla adeta sürgün giden işçilerin feryadı yine biz olduk. Bir yerde kaza varsa biz orada olduk, bir yerde yangın varsa yine biz orada olduk. Her ay saatlerce belediye meclisine giderek sabırla dinleyip önemli gündemleri sizlere taşıyan yine biz olduk.

Takdir halkımızındır.

 

 

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2012, 21:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17