2004 Seçimler İçin CHP'ye Obama Taktiği!

Belediye başkanları toplantısında Obama ve Fransa lideri Hollande ile çalışan seçim kampanyası şirketi sunum yaptı.

2004  Seçimler İçin CHP'ye Obama Taktiği!

CHP'nin  iki gün süren belediye başkanları toplantısında ABD Başkanı Obama ve  Fransa Cumhurbaşkanı Hollande ile çalışan seçim kampanyası şirketi sunum  yaptı. Sunumda CHP'lilere, "Ev ziyaretleri yapın""Sıkılmadık el  bırakmayın" dedi.

3 SAATLİK BRIFING

Vatan'dan Kıvanç El'in haberine göre; toplantının önceki günkü basına kapalı  bölümünde 100'ü aşkın seçim kampanyası yürüten Fransa'dan gelen bir  araştırma şirketine mensup Vanessa Bouquillon-Coqueret ve Aurelien  Raspiengeas 3 saat boyunca brifing verdi.

OBAMA VE HOLLANDE'IN ÇALIŞTIĞI ŞİRKET SUNUM YAPTI

ABD Başkanlık seçiminde Barack Obama ile de çalışan  Fransız ikilinin Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'a seçim  kazandıran kampanyanın detayları hakkında MYK üyelerine,  milletvekillerine ve belediye başkanlarına bilgi verildi.

"SIKILMADIK EL BIRAKMAYIN"

Fransız  araştırmacıların Fransız soluna uzun bir aradan sonra zafer getiren  kampanyanın stratejisi hakkında bilgi verdikleri ve kampanyaya ilişkin  detayları ilettikleri kaydedildi. Fransız şirket temsilcilerinin "Halkın  karşısına gündelik yaşamını ilgilendiren projelerle çıkın", "Her sokağa  girin, seçmen ile uzaktan değil elini sıkarak yakından temas kurun" uyarılarında bulundukları ifade edilirken, seçim sürecinde "insan  odaklı" çalışmalara ağırlık vermeleri yönünde bilgilendirdi.  Araştırmacıların Obama ve Hollande'ın seçim kampanyalarını örnek  gösterip, "Ev ziyaretleri seçimin en kritik noktası. Bu yapılmazsa  başarı hayal olur" dedikleri de öğrenildi. 
Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2013, 16:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17