Mehdi Akman evine klasörleri götüren Osman Güdüye “O klasörleri verin bende evime götürüp inceliyeyim“

Kartal Belediyesi’nin Şubat ayı Meclis toplantısı ikinci oturumuna Sibel Can damgasını vurdu. Belediyenin 8 klasörünü evine götürüp hazırlık yaptığını belirten CHP'li Osman Güdü'ye Ak Partili meclis üyelerinden tepki geldi. Mehdi Akman "Böyle bir şey olabilirmi? O klasörleri verin bende evime götürüp inceliyeyim" dedi.

Mehdi Akman evine klasörleri götüren Osman Güdüye “O klasörleri verin bende evime götürüp inceliyeyim“
Esentepe Belediyesi’ne sanatçı gönderme konusu meclis gündemine taşındı.

Destek konusu ile ilgili olarak muhalefet eden AK Partili Meclis Üyesi Mehdi Akman, “Anadolu’da bir deyim vardır. Ayranı yok içmeye ....devamını biliyorsunuz. Kartal Belediyesi’nin hizmet etme gibi bir anlayışı yok. Kıbrıs’ta bulunan kardeş Belediye Esentepe Belediyesi bir futbol kulübü adına düzenleyeceği gecenin maliyetini Kartal Belediyesine yüklemek istiyor. Ancak kanunlar buna izin vermiyor. Kardeş Belediyeler ile oluşturulacak ortak projeler kapsamında yardım yapılabilinir. Ama ne yazıkki Kartal Belediye yönetimi eğlenceye o kadar meraklıki, bu tür yerlere koşa koşa gidiyorlar. Kartal Belediyesi’ni bırakın Esentepe Belediyesi’ne bile bir faydası olmayacak bu yardımın ret edilmesi gerekir”dedi. AK Parti Grup Başkanvekili Abdi Kesimal ise yardımın tutarının ne kadar olduğunu sorması üzerine söz alan CHP’li komisyon başkanı Turan Mengüç, büyük bir gaf yaptı.

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’e güvenilmesi gerektiğini savunan CHP’li Mengüç ”Belediye Başkanının Meclise havale ettiği yardım konusunda her hangi bir miktar yazmıyor. Sadece sanatçı desteği var. Biraz olsun Belediye Başkanımıza güvenmek zorundayız. Yardımın konusunu ve miktarını makam karar verecek. Başkanın her halde Belediye bütçesi ile Sibel Can’ı oraya gönderecek hali yok” diye konuştu. Karar Belediye Meclisi’nde CHP’lilerin oylarıyla kabul edildi.  
Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2013, 22:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17