ibrahim Doğan Chp'nin can simidi!

Kartal Cumhuriyet Partisi'nin dürüst, çalışkan ve halkın menfaatini düşünen en duyarlı meclis üyesi İbrahim Doğan, Partisi'nin mecliste muhalefet karşısında zayıf kalmasına adeta can simidi gibi yetişiyor.

Cumhuriyet Halk Partili meclis üyeleri Kartal'da iktidar olmalarına rağmen, mecliste muhalefete karşı zayıf kalmaları, meclisi izlemeye gelen CHP'lileri üzüyor.

Kartal Belediye Meclisi zaman zaman çok önemli konularda tartışmalara sahne oluyor. Meclis'te CHP'liler iktidar olmalarına rağmen, Ak Parti'nin siyasi manevralarına cevap vermekte yeterli olamıyorlar. Yılların tecrübe birikimini ve bilgilerini meclise taşıyan İbrahim Doğan ise mecliste adeta CHP'nin can simidi misyonunu üstleniyor.


Kartal’da toplanma alanı yok!

Şubat ayı son Belediye Meclisi oturumu Cuma günü gerçekleşti. Mecliste söz alan CHP Kartal Belediye Meclis üyesi İbrahim Doğan, “Şu anda içinde bulunduğumuz ve meclis toplantısı yaptığımız bu bina depreme dayanıklı bir bina değil. Dere bandında yapılmış bir binadır. Bu duvarların dili olsa da konuşsa. Yıllardır bunu hep söyledik durduk. 1975 öncesi yapılan yapılar derhal yıkılması lazım. Olası bir depremde Kartal’da toplanma alanı yok. Kartal’ı bir felaket bekliyor. Güney planlarının arkasında ben asla ve kat'a durmam. Kartal'ın donatı alanları 2005 1/5 imar planlarıyla 2008 yılında idari mahkeme iptal etti. Ne oldu 2007 de 5 bin likleri yeniden yaptınız. Bir şey değişti mi? Hayır hiç bir şey değişmedi. Bu planlarla Kartellere hizmet ediyormusunuz? Ediyorsunuz. Büyük parsellere yoğunluk artışı getirdiniz. Bu adil mi? Değil! Çünkü küçük parselleri yuttu.” dedi.

İbrahim Doğan'ın birbirinden çarpıcı açıklamaları ve ayrıntıları yayınladığımız video da.
Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2013, 00:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17