İlçem Gazetesinden Yılın Dev Buluşması. İlk Defa İlçe Başkanları Bir arada

İlçem Gazetesi Kartal tarihinde bir ilki gerçekleştiriyor. Kartal siyasetini yöneten İlçe Başkanlarını Gazetemiz sahibi aytekin Yaşar ağırlayacak.

İlçem Gazetesinden Yılın Dev Buluşması. İlk Defa İlçe Başkanları Bir arada
8 yıl önce "İstanbul'da farklı fikirleri hoşgörü ile buluşturan gazete" sloganıyla yola çıktık.

Her görüşe eşit yaklaştık. Bize bir adım gelene 3 adım gittik.

Uzun zamandır planladığımız bir projeyi gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyoruz.


Kendileriyle görüştüğümüz İlçe Başkanları Av. Temurhan Yıldız, Vuslat Gülke Balkış, Av. Kamer Gök, İlhan Güzelgün ve H. Metin Özüpek davetimize katılmaktan büyük mutluluk duyacaklarını belirttiler.

Saadet Partisi Kartal İlçe Başkanı İsmail Kızılgöz 3 gün şehir dışında olduğunu, katılamayacağı için üzüntüsünü dile getirdi.

Moderatörlüğünü İlçem Gazetesi sahibi Aytekin Yaşar'ın yapacağı toplantının ortak konusu "Kartal" olacak.

Kartal'da bir ilk olan bu toplantı da Allah nasip ederse başka bir ilki daha gerçekleştireceğiz. Bu toplantıyı canlı yayınla www.ilcemhaber.com veya www.ilçem.com adresinden siz Kartallılara an ve an izleteceğiz.

Olası aksilikte kısa bir ara sonra videosunu sitemizden yayınlayacağız.

Davetimizi kabul eden sevgili ilçe başkanlarımıza teşekkürü bir borç biliriz.

Toplantı tarihini ve saatini sizlere bildireceğiz.

"İstanbul'da farklı fikirleri hoşgörü ile buluşturan İlçem Gazetesini", Bizi izlemeye devam ediniz...



Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2013, 20:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
Baki Can
Baki Can - 11 yıl Önce

sayin aytekin yaşari kutluyorum. kartal ilçe başkanlarını buluşturması ve ilçe sorunlarını gündeme getirmesi bence büyük bir başarıdır. ancak işçi partisi ilçe başkanı da davet edilmeliydi .bu büyük buluşmaya davet edilenlerin vede söz verenlerin geri adım atmamalarını temenni ederim. saygılarımla.

.adem etirli
.adem etirli - 11 yıl Önce

öncelikle böyle bir toplantı organizasyonu için tebrikler, toplantı gün ve saati belli olmamışken saadet partisi ilçe başkanı 3 gün şehir dışında olduğunu belirterek katılamayacağını yazmışsınız,anlaşılır gibi değil. bu toplantıya davet kriterleri ya mecliste grubu bulunmak veya ilçede örgütlenmesini tamamlamış siyasi partilerin hepsi olmalı düşüncesindeyim.başarılar

editör : tavsiyeleriniz bizim için önemldir. teşekkürler adem bey. tarih belli fakat yer sorunu vardı o yüzden yazmadık. ismail başkanı çağırdık katılamadılar maalesef...

SIRADAKİ HABER

banner17