Şahin Kaya Kartal için var gücüyle çalışıyor

Demokratik Sol Parti Kartal Belediye Başkanı aday adayı Şahin Kaya, daha hiç bir partinin adayları bile belli değilken gününün büyük çoğunluğunu esnaf, dernek ve kahve ziyaretlerine ayırıyor.

Şahin Kaya Kartal için var gücüyle çalışıyor
HABERİN GALERİSİ
Şahin Kaya foto galeri

Şahin Kaya foto galeri

Gittiği yerlerde halkın büyük ilgisiyle karşılaşan Şahin Kaya, kendisine gösterilen ilgiden son derece memnun kalıyor.


Mağaza sahiplerine, esnaflara ve müşterilere 'hayırlı ve bol kazançlar' temennisinde bulunan Şahin Kaya'ya yol arkadaşları Muhtarlar Şaban Yavaş ve Ömer Yıldız eşlik ediyorlar.

Gazetemize değerlendirmede bulunan Şahin Kaya "Gördüğümüz ilgi, tüm yorgunluğumuzu bizlere unutturuyor. Hep birlikte Kartal için, daha güzel hizmetlere imza atacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” diye konuştu.

Kaya, semt pazarlarını gezip pazar esnafıyla ve alışverişe gelen vatandaşla Kartal üzerine sohbet ediyor.

Belirli aralıklarla Kent Meydanı ve alışveriş merkezlerinde dolaşan Kaya, ilçe gençleriyle sohbet etmeyi de ihmal etmiyor.

Kartal için önemli bir yere sahip memleket dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarını sık sık ziyaret eden Kaya, halkın Kartal için talep ve önerilerini de dinleme fırsatı buluyor.


Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2013, 23:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
songül serttaş
songül serttaş - 11 yıl Önce

neden şahin kaya diye soruyorlar dsp de nerden cikti diyorlar.biz dsp yi değil şahin kayayı seciyoruz.çünkü daha iyi bir kartal istiyoruz.belediyemiz bizlere daha iyi hizmet versin istiyoruz.belediye ye gittiğimizde kapılar yüzümüze kapatılmasın bizlere önem verilip kartal halkı dinlenilsin söz hakkı verilsin diye şahin kaya diyoruz.

SIRADAKİ HABER

banner17