İstanbul Okullararası Güreş Müsabakaları’nda minikler ve yıldızlarda Sancaktepe Belediyespor güreşçileri madalyaları topladı

İstanbul  Okullararası Güreş Müsabakaları’nda minikler ve yıldızlarda Sancaktepe Belediyespor güreşçileri madalyaları topladı

Sancaktepe Beldiyespor güreşçileri minik ve yıldızlarda yapılan müsabakalarda elde ettiği başarılı sonuçlarla derecelere girmeyi başardı.

Eyüp Belediyesi spor salonunda yapılan Okullararası Güreş Müsabakaları grekoromen ve serbest dalda yapılan müsabakalar bir hayli çekişmeli geçti. Her iki stilde de müsabakalara katılan Sancaktepe Belediyespor’un güreşçileri serbestte 4 ve grekoromende 1 birincilcik alarak başarılı sonuca imza attı. 22-23 Aralık serbest stil ve 25-26 Arlık grekoromen stildeki maçlar okulların ilgisi bir hayli yoğun oldu.

Yıldızılar grekoromen 42 kiloda 1.lik elde eden Onur Özdemir ve serbest stilde 32 kiloda Umut Küçükoğlu; 38 kiloda Ensari Narincan; 47 kiloda Seyfullah Karavuş ve 100 kiloda Haktan Özdoğan birincilik elde ettiler. 

Sancaktepe Belediye sporcularından, Yıldızılar Grekoromen 42 kiloda 3.lük elde eden Mesut Pelit ve 46 kiloda Muhammed Kadir Adıgzüel ile birlikte serbest stilde 35 kiloda 2. olan Recep Diri ve 53 kiloda 3. olan Okan Şahin bölge seçmelerine katılacak diğer sporcular arsında yer aldı.

Müsabakalarda İstanbul il genelinde dereceye giren sporcular bölge seçmeleri için mücadele edecek.

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2011, 06:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17