Kartal Belediyesi Ocak Ayı İlk Toplantısında İstifa ve Teşekkür

Kartal Belediyesi Ocak Ayı İlk Toplantısında İstifa ve Teşekkür

Kartal Belediyesi Ocak Ayı İlk Toplantısını Belediye Başkanı Altınok ÖZ’ün başkanlığında yaptı. Ak Partili ve CHP’li meclis üyeleri tam kadro katıldılar.

İSTİFALAR ŞAŞKINLIKLA KARŞILANDI

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Belediyesi Meclis üyeleri ve İmar Komisyonu Başkanı Mimar Osman Güdü ve Mimar İbrahim Sarı’nın  İmar Komisyonu’ndaki görevlerinden istifa ettiklerini açıklamaları

Meclistekileri şaşırttı. CHP’li meclis üyesi ve Hukuk Komisyonu Başkanı Av. Kamer Gök’ün istifalarının bekletilmesi talebi başkan Öz tarafından olumlu karşılandı.

 YENİ BAYAN BAŞKAN YARDIMCISI GÜLSEREN BÖYÜKTAŞ TEŞEKKÜR ETTİ

CHP’li meclis üyesi Gülseren BÖYÜKTAŞ, yeni başkan yardımcılığına başkan Öz tarafından getirilmişti. Söz alarak Teşekkür dileklerinde bulunan BÖYÜKTAŞ “Çok değerli belediye başkanımız Altınok Öz’e bize bu görevi layık gördüğü için ve bir bayan olarak yardımcılığına getirerek bizleri cesaretlendirdiği için buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Telefonla arayarak ve yüz yüze görüşmelerimizde yeni görevimi kutlayan tüm CHP’li ve Ak Partili arkadaşlarıma da buradan teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini bitirdi.

 OYLAMA YAPILDI

Denetleme komisyonuna üyelerin seçimi için sandık gezdirilerek oylama yapıldı.

AK Partili Meclis üyesi Abubekir Taşyürek (36) ve AK Partili Meclis üyesi Mehdi Akman(34) CHP’li Meclis üyesi Taner Özdemir(36), CHP’li Meclis üyesi Hüseyin Göktaş(36), CHP’li Meclis üyesi Atilla Duman(32), oy alarak Kartal Belediyesi’nin yeni Denetleme Komisyonu üyeleri oldular.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2011, 06:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17