ENGİN KORUKIR RESMEN KARTALSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ

ENGİN KORUKIR RESMEN KARTALSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ

Bank Asya 1. Ligde ilk yarının 2. Periyodunda Diyarbakırspor’un başına geçen ve burada elde ettiği skorlarla seleflerinden daha iyi bir grafik çizen Engin Korukır, “Geldi, geliyor” derken Kartalspor ile sözleşme imzaladı.

Tecrübeli teknik adam Başkan Binali Aydın ile birlikte sözleşmesini imzalarken, ayağının tozu ile takımla birlikte Antalya’ya gitti.

Devre arası kampında takımın eksiklerini de görecek olan Korukır’ın isteği doğrultusunda yeni transferlere de hız verilecek.

KARTAL’A KARTALLI TRANSFER

Futbol hayatında 7 kez Genç Milli forma giyme başarısı gösteren, Kartalspor Altyapısından yetişerek aralarında Süper Lig takımlarının da olduğu kulüplerde görev yapan Caner Celep, Kartalspor’la anlaştı.

Caner kendisini 1,5 yıllığına Bordo-Beyazlı renklere bağlayan imzayı atarken, yönetici Zeki Çifci’ye “başarı” sözü verdi.

Kariyerine 10 yaşında Kartalspor altyapısında başlayan ve 16 yaşında profesyonel olarak Bordo-Beyazlı kulüpte forma giyen Caner Celep, aralarında Denizlispor, Eskişehirspor ve Boluspor’un da olduğu 7 ünlü kulüpte futbol yaşamını sürdürdü.

PENALTI VE SERBEST VURUŞ USTASI

Sol ayağını çok iyi kullanan bir kanat oyuncusu olarak, sık sık yaptığı bindirmeleri, gol pozisyonlarında yaptığı asistler, duran toplardaki başarısı ile adından çok söz ettiren Caner, Kartalspor’un hücuma dönük kanat oyuncusu olarak göze çarpacak.

Kendisi de Kartallı olan ve ailesi halen Kartal’da ikamet eden Caner, en son Denizlispor forması giyiyordu. Caner Celep Kartalspor’da 24 numaralı forma ile mücadele edecek.

Kartalspor’da özellikle başarılı olmak için döndüğünü belirten tecrübeli futbolcu, “Öncelikle yetiştiğim bu camiaya hizmet için buradayım. Buranın dışında da teklifler aldım. Açık söyleyeyim ekonomik olarak daha iyi tekliflerdi. Fakat buradaki yönetimin sağlam duruşunu gördüğüm ve ailemin de bu yöndeki isteğini bildiğim için Kartalspor’u tercih ettim. Taraftar yapısını, camianın beklentilerini biliyorum. Bu sebeple de 2. yarıda başarılı olmak hedefi ile buraya geldim. Başarılı olmalıyız demiyorum, başarılı olacağız diyorum. Bu camia asla ve asla başarısızlığı hazmedemez. Bizler de futbolcular olarak onların istediği iyi futbolu, gollerimizle birlikte vereceğiz inancındayım. Bu karardan ötürü de çok mutluyum. Güzel günler görmeyi diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2011, 06:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17