Erdem Sancaktepe'ye Yeni Muhtarlık Binası, Bilgi Evi ve Taziye evi kazandırıyor.

Her alanda gerçekleştirdiği atılımlarla "örnek bir ilçe" olan Sancaktepe Belediyesi, yatırımalarına  hız kesmeden devam ediyor.

Erdem Sancaktepe'ye Yeni Muhtarlık Binası, Bilgi Evi ve Taziye evi kazandırıyor.

Sancaktepe Belediyesi tarafından Meclis Mahallesi’nde hizmete açılacak olan Yeni Muhtarlık Binası, Bilgi Evi ve Taziye evi’nin temel atma töreni Başkan İsmail Erdem ve Ak Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir’in katılımıyla gerçekleşti.

23 Mart Cuma günü gerçekleşen temel atma töreninde konuşan Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe halkına kalıcı üç eser daha kazandıracak olmalarından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek “Bugün Sancaktepemiz için üç yeni projenin temelini atmanın  kıvancını ve mutluluğunu yaşıyoruz. , Sancaktepe’nin ihtiyacı olan hiçbir alanı boş geçmeden, şevkle ve inançla hedeflerimizi bir bir gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu gururu sizlerle paylaşmak bize ayrı bir onur veriyor ki, bu duyguları kelimelerle ifade etmek yetersiz kalıyor” şeklinde konuştu.

Göreve geldikleri günden bu yana Sancaktepe İlçesinde bir çok eseri hayata geçirdiklerini belirten Başkan Erdem “ Güzel ilçemiz Sancaktepe için yapmış olduğumuz bu yatırımlar, bizim ‘İnsan odaklı’, ‘insana yatırım yapan’ yönetim anlayışımızın en nitelikli örnekleri olarak ilçemizde yükseliyor. Bugün ilçemizin hemen her mahallesinde çocuklarımız için Bilgi Evleri yükseliyor. Bu bilgi evlerinde yavrularımız, çağın gereksinimlerine uygun olanaklarla geleceğe hazırlanıyor” şeklinde konuştu.

Başkan Erdem, konuşmasının sonunda Meclis Mahallesi’nde kısa bir süre sonra açılacak olan Yeni Muhtarlık Binası, Bilgi Evi ve Taziye Evi’nin tüm Sancaktepe halkına hayırlı olmasını diledi.

Yapılan protokol konuşmalarının ardından Meclis Mahallesi Yeni Muhtarlık Binası, Bilgi Evi ve Taziye Evi’nin temeli dualar eşliğinde atıldı.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2018, 10:37

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17