Pendik Belediyesi Kursları; müzik, sahne ve el sanatı ile hobi dalında kemandan piyanoya, ebrudan çini seramiğe, ahşap oymacılığından yat kaptanlığına Yoğun İlgi.

Pendik Belediyesi Kursları; müzik, sahne ve el sanatı ile hobi dalında kemandan piyanoya, ebrudan çini seramiğe, ahşap oymacılığından yat kaptanlığına Yoğun İlgi.

Pendik Belediyesinin düzenlediği müzik, sahne ve el sanatı ile hobi dalında kemandan piyanoya, ebrudan çini seramiğe, ahşap oymacılığından yat kaptanlığına kadar 40’ın üzerindeki kurs için 15 Ağustos’ta başlatılan kayıtlarda yoğun talep yaşanıyor.

Pendik Belediyesinin bu yıl düzenlemiş olduğu müzik, sahne ve el sanatı ile hobi dalındaki kurslar için 15 Ağustos’ta başlattığı kayıtlar, henüz 15 gün gibi kısa bir zamanda 1700’lü rakamlara ulaştı. Her gün ortalama 130’dan fazla kişinin, dört ayrı kategoride yer alan kırkın üzerindeki kursa kayıt olduğu, geçen yıla nazaran bu yıl kursiyer sayısında önemli bir artış olduğu belirtildi. Geçen yıl belediye kurslarında kursiyer olanların sayısı toplamda 2300 kişiyken, bu yıl kayıtlarda henüz 15 günde 1700 kursiyer rakamına ulaşılması, 25 Eylül’e kadar sürecek olan kurs kayıtlarında bir patlama yaşanacağının habercisi oldu.

Keman kursu başı çekerken, bu yılın yenisi ‘yat kaptanlığı’ da büyük rağbet görüyor

Kırkın üzerindeki belediye kurslarından en fazla talep gören kurslar arasında, 202 kursiyerle keman kursu başı çekerken, gitar kursu 165, fotoğrafçılık 125, piyano 115, tiyatro okulu 106, resim ve tezhip atölyeleri 97, ney 87, çini seramik 82 kursiyeriyle en fazla talep alan kurslar oldu. Pendik Belediyesinin yeni hizmetlerinden olan ‘yat kaptanlığı’ kursu ise, şuana kadar 80 kayıt alarak önemli bir rağbet gördü.

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2011, 04:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17