Süha GÜNERMENGİ "Kartal Belediyesi Yıldırım Bosna'ya ve Futbola Milyonlar harcıyor, Atletizm'e Sahip Çıkmıyor!"

Süha GÜNERMENGİ

Gazetemize ziyarette bulunan Kartal Belediyespor Kulübü Atletizm Şubesi idarecisi Süha GÜNERMENGİ çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kendisine yetki verilen tutanağın fotokopisini de bizlere sunan GÜNERMENGİ, tutanaktaki Turgut MERMERTAŞ, Atilla DUMAN, Orhan İSPEKTER, Ali İhsan FIRAT ve Kubilay KÖSE’nin imzalarına dikkat çekti.

GÜNERMENGİ “Belediye başkanımız Altınok ÖZ’e Atletizm şubesi ile ilgili sıkıntılarımızı dile getirdik. Yanında ki özel kalemine “Atletizm ile ilgili Kartal’da bir branş var mı, böyle bir girişimde bulunduk mu?” diye sorması bizi hayretlere düşürmüştür. Kendi kurduğu branşı bilmeyen bir başkanımız var maalesef. Biz bu işe başlarken kendisi de bu işin başında vardı ama sanki hiç yokmuş gibi davrandı.

Kartal belediyespor’un sitesine girerseniz kendi kurduğu atletizm branşı bile gözükmüyor. Son bir buçuk sene içerisinde yapılan yarışmalarda atletizm dalında aldığımız dereceleri sizlere açıklayabilirim. Türkiye birincisi, krosta hiç para yardımı olmadan Türkiye atletizm ve kros gençler liginde 28 takım arasından ilk ona takımımız girmiştir. Birçok belediye ve spor kulüplerini geçmişizdir hem de hiçbir destek almadan. Eğer imkanımız olsaydı seneye ilk üçe girecek takımı yapabilirdik. Bize ayrılacak bütçe sadece 60 bin lira para idi. Kartal Belediyesi bir futbol takımına milyonlarca para verirken kendi kurduğu takıma destek çıkmamıştır. Bir çok gazete ve dergide amatör spor kulüplerine sahip çıkın diyor ama kendi kurduğu takıma sahip çıkmıyor. 

 Kartalspor’da yada belediyespor’da ilk üçe giren kaç tane sporcu var? Belediye seçimlerinden bu zamana kadar futbola harcanan paraların karşılığında ne alındı? Soruyorum. Sadece bizde Aykut TAŞDEMİR’e sahip çıkılsaydı o çocuk şu anda olimpiyat barajını geçmişti. Sayın Kartal Belediye başkanına sesleniyor ve diyorum ki; Kartal Belediyespor Atletizm şubesine lütfen sahip çıkın” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Kartal Belediyesi’nin Süha GÜNERMENGİ’nin atletizm konusu’nda ki şikayetlerine olumlu yada olumsuz nasıl cevap vereceğini sizlere önümüzdeki günlerde yayınlamaya devam edeceğiz.   

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2011, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17