Eğitim-Bir-Sen İstanbul 3 No’lu Şube Eğitim Kurumları Yöneticiliği Sınavı’na hazırlık kursu düzenliyor.

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 3 No’lu Şube Eğitim Kurumları Yöneticiliği Sınavı’na hazırlık kursu düzenliyor.

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 3 No’lu Şube, Eğitim Kurumları Yöneticiliği Sınavı’na hazırlık kursu düzenliyor.

Kurslar Ümraniye ve Kadıköy olmak üzere iki merkezde düzenlenecek. Kadıköy’de açılacak kurs, Kadıköy Suadiye Hacı Mustafa Tarman Lisesi’nde; Ümraniye’de açılacak olan kurs ise Ümraniye 75. Yıl Cumhuriyet Ticaret Meslek Lisesi’nde 10-25 Eylül 2011 tarihleri arasında hafta sonları 09.00-16.00 saatleri arasında yapılacaktır. Eğitim-Bir-Sen İstanbul 3 No’lu Şubenin düzenlemiş olduğu kurslarda çoğunluğu bir önceki hazırlık kursunda da görev yapmış olan on üç deneyimli formatör görev yapacaktır. Kursların sonunda iki kere de deneme sınavı yapılacak.

Kurslara isteyen tüm üyelerin yanında, kontenjan olduğu takdirde üye olmayanlar da katılabilecek. Ümraniye’deki kursa Beykoz, Ümraniye, Çekmeköy, Sancaktepe ve Şile’de görev yapan üyeler; Kadıköy’deki kursa da Üsküdar, Kadıköy ve Ataşehir’de görev yapan üyeler katılacak.

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 3 No’lu Şube Başkanı Erol Ermiş kursla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “2009 yılında 4 No’lu Şube’mizle beraber düzenlemiş olduğumuz kurslar çok ses getirmiş, kurslara katılan üyelerimizin çoğunluğu sınavı kazanmıştı. Sınav kazanan arkadaşlarımızın neredeyse tamamı değişik tarihlerde yapılan sınava dayalı atamalar sonucunda görevlerine başladılar ve başarıyla görevlerini sürdürüyorlar. Bu sefer, daha tecrübeliyiz. Ben inanıyorum ki bizim kurslarımıza katılanlar sınavda barajı geçecek, hatta en yüksek puanları alacaklar. Çünkü hem bizim formatörlerimiz çok deneyimli hem de biz bu konuya çok önem veriyoruz. Zaten yaz boyunca arkadaşlarımız ciddi hazırlık yaptılar, sendikamızın dağıtmış olduğu kitapları bitirdiler.

3 No’lu Şube olarak, bir önceki kursta olduğu gibi bu kurs döneminde de 6 No’lu Şube’mize formatör desteği sağlayacağız. Düzenlemiş olduğumuz bu kurs, hizmet sendikacılığının da en güzel örneği olacak. İnşallah bu sefer de bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Biz bize düşeni yapacağız. Üyelerimizden istirhamımız; tam gaz çalışmaya devam etsinler. Çünkü baraj altmıştan yetmişe çıkarılmıştır. Bu da, daha fazla çalışılmasını gerektirmektedir.

Tüm üyelerimizi kurslarımıza davet ediyor, sınava girecek olan bütün eğitim çalışanlarına şimdiden üstün başarılar diliyoruz.”

 

Halil İbrahim Kolancı

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 3 No’lu Şube

Basın-Yayın Sekreteri

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2011, 07:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17