" />

Eğitim Bir Sen'de Ali Yalçın, Güven Tazeledi

Eğitim Bir Sen'de Ali Yalçın, Güven Tazeledi

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 No’lu Şubeye bağlı altı ilçede(Pendik, Kartal, Maltepe, Sultanbeyli, Tuzla ve Adalar) 25 Eylül–5 Ekim 2010 tarihlerinde ilçe temsilciliği ve yönetim kurulları seçimleri yapılmıştı. Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 No’lu Şube Pendik Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezinde  4. Olağan Kongresini yaptı.

 Siyasi Parti İlçe Başkanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Şube Müdürü, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, misafir, yönetici ve sendika üyelerinin ve delegelerin katıldığı kongrede seçime tek liste halinde gidildi.

Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Ali Yalçın, yaptığı açılış konuşmasında; "bir avuç inanmış insanla 1992 yılında yola çıkıldı. Bu güzel insanlara selam olsun. Toprağa fidelenen çekirdek filizlendi ve meyvesini verdi. Bu gün Türkiye’nin en büyük konfederasyonu oldu. Eğitimde Genel Yetki’ye bir adım kalmış bir sendikadan söz ediyoruz. Çekirdeği fideleyenlere selam olsun” dedi. 2010 yılında Türkiye Geneli en fazla üye yapan şube olduklarını söyleyen Başkan Yalçın; Bölgede en çalışkan sendika seçildiklerini söyleyerek Şube olarak ISO 9001–2008 Kalite Belgesi ile kaliteyi tescillediklerini söyledi.

 Delegelere ve katılımcılara 150 sayfalık "Faaliyetlerle İstanbul 4 No'lu Şube" kitabının yanında yeni döneme ilişkin hedefleri içeren broşür dağıtıldı.

 Sendika Şube Yönetim Kurulu, Şube Disiplin Kurulu ve Şube Denetleme Kurullarında görev alıp görevi devredenlere birer şükran plaketi verilen kongrede Divan Başkanlığını Pendik Birikim Dershanesi Müdürü Sabit Kılıç, Divan Üyeliklerini Pendik Çamlık İlköğretim Okulu Müdürü Ayhan Gökel ve Şube Eski Disiplin Kurulu Başkanı Müyesser İsabetli yaptı.

 Eski Yönetim Kurulu Üyelerinden İsmail Dağ, Tuncay Oruç, Yaşar Çağlar ve Murat Şit yeni kişilere fırsat vermek için aday olmadılar. Yeni yönetim oy birliği ile seçildi.

 Eğitim Bir Sen İstanbul 4 No’lu Şubede yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Şube Başkanı Ali Yalçın, Şube Sekreteri Melih Durmaz, Teşkilatlanma Sekreteri Hasan Yılmaz,Şube Mali Sekreteri Bilgihan Güler , Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Talat Yavuz, Basın Yayın Sekreteri Abdullah Yadigâr ve Toplu Görüşme ve Mevzuat Sekreteri Gökay Yılmaz

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2010, 06:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17