DELEGELER HALİL İBRAHİM ÇAKMAK’LA DEVAM DEDİ

 

DELEGELER HALİL İBRAHİM ÇAKMAK’LA DEVAM DEDİ

 

27.11.2010 tarihinde Kartal Tekel Spor Tesisleri Konferans Salonunda yapılan Türk Eğitim-Sen İstanbul 2 Nolu Şube 4.Olağan Kongresinde oy kullananların tamamının oyunu alan Halil İbrahim ÇAKMAK güven tazeledi.

 Seçime katılan 64 delege ile saat: 12:00’ da başlayan kongre, saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşının ardından Şube Başkanı Halil İbrahim ÇAKMAK’ın açılış konuşması ile başladı. Konuşmasında 18. Milli Eğitim Şurasında alınan kararlara dikkat çeken ÇAKMAK “İstiklal Marşı ve andımızın kaldırılması ile ilgili sergilenen tutumları anlamakta zorlandığını, bunun devletimizi bölmeye çalışanların ekmeğine yağ süren bir adım olacağını özellikle vurguladı. Ayrıca Şura gündeminde yer alan “Bütün Kadrolu Öğretmenlerin Sözleşmeli Statüye Geçirilme” teklifini öğretmenlere bir hakaret olarak algıladıklarını ve bütün sözleşmelileri kadroya alma sözü veren Sayın ÇUBUKÇU’nun bu konuda büyük bir zafiyet gösterdiğini belirtti. Sendikamızın girişimleri sonucu bütün kadrolu öğretmenlerin sözleşmeli statüye geçirilme çabalarının engellendiğini belirten ÇAKMAK, tüm sözleşmeliler kadroya alınıncaya kadar mücadeleye devam edeceklerini belirtti. Memur ve Hizmetlerin sorunlarını da gündeme getiren ÇAKMAK, Her platformda bu problemlerin çözülmesi amacıyla girişimlerinin devam ettiğini özellikle vurguladı.

Halil İbrahim ÇAKMAK 3 yıllık süre zarfında büyük başarılara imza attıklarını, şubelerinin Türkiye’de en fazla üye artışı sağlayan 2. şube olduğunu belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti. 76. madde atamaları, ücretler, norm kadro uygulamasında yaşanılan rahatsızlıklarla ilgili yapılan çalışmalara da değinen ÇAKMAK genel kurulun, üyelerimize ve Türk milletine hayırlar getirmesini dileyerek konuşmasını tamamladı.

Daha sonra 3 yıllık faaliyet raporu ve denetleme raporu okundu oylamaya sunuldu ve kabul edildi.

Tek liste ile gidilen seçimde, oyların tamamını alan yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Yönetim Kurulu: Halil İbrahim ÇAKMAK, Alper ATAK, Türkan KIRIMLIOĞLU, Zeki FIRILDAK, Murat DEMİRCAN, Hüseyin ZORBA, Abdulkadir APAYDIN; Denetleme Kurulu Yunus ÖZDEMİR, Aykın UZ, Haydar ÇÖRDÜK; Disiplin Kurulu: Murat AYKUL, Yılmaz ADIGÜZEL, Aziz AKGÜN; Üst Kurul Delegeleri Halil İbrahim ÇAKMAK, Türkan KIRIMLIOĞLU, Hüseyin ZORBA.

           

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2010, 06:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17