Daha müreffeh bir ülke için yerli malını tercih edin!

Kartal Cumhuriyet İlkokulu’ndan örnek etkinlik.

Daha müreffeh bir ülke için yerli malını tercih edin!

Kartal Cumhuriyet İlkokulu’nda Tutum Yatırım ve Türk Malları haftası farklı bir etkinlikle kutlandı.

Okulda görev yapan öğretmenlerin büyük bir özveriyle hazırladıkları ve çok sayıda misafirin katıldığı kutlama programında, yedi farklı bölgede yetiştirilen tarım ürünleri, yer altı kaynakları ve sanayi ürünlerinin tanıtımı yapıldı.

Sivil toplum kuruluşu yöneticileri, basın mensupları, okul müdürleri ve mahalle sakinleri gibi çok sayıda davetlinin de katıldığı programda, bölgelerle ilgili hazırlanan stantları gezen misafirlere, yöresel kıyafetleri ile öğrenciler eşlik ederek bölgelerin özelliklerini anlattılar.

Programda kısa bir konuşma yapan Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza AKA,  böylesine güzel bir program organize eden Cumhuriyet İlkokulu yönetici, öğretmen ve velilerine teşekkür ediyorum. Tüketimde yerli mallarının tercih edilmesinin amaçlandığı bu tarz programların devam etmesiyle birlikte milletimizin daha fazla bilinçleneceğini umut ediyorum. İnşallah ilerleyen yıllarda teknolojik gelişmelerde de yerli ürünlerimizi ön plana çıkaracak öğrencilerimiz yetişir ve daha müreffeh bir ülke haline hızlı adımlarla ilerleriz diyerek düşüncelerini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2017, 23:11

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17