İstanbul'un en güzel diş akademisi açıldı.

Sevilen İş insanı Aydın Yavuz'un ortağı olduğu İstanbul Diş Akademisi büyük bir katılımla ve dualarla açıldı.

İstanbul'un en güzel diş akademisi açıldı.
banner46

Büyük ilgi gören açılış törenine İstanbul Milletvekilleri Osman Boyraz ve Azmi Ekinci, Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki ve Kartal Kaymakamı, Ak Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya, Kartal Ak Parti İlçe Başkan yardımcıları, Maltepe Belediye Meclis Üyesi Mehmet Can Aslan, Kartal Belediye Meclis üyeleri, STK Başkanları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaşlar katıldılar.

-

-

İmam Adnan İnan'ın okuduğu Kuran-ı Kerim tilaveti ve yapılan duaların ardından kurdela kesimi gerçekleştirildi. Selamlama konuşması yapan İstanbul Diş Akademisi ortaklarından Aydın Yavuz, katılımcılara bu mutlu günlerini şereflendirdiklerini ve duyduğu memnuniyeti ifade etti. Yavuz’un konuşmasından sonra protokolde bulunan katılımcılar da birer konuşma yaptılar.

-

-

-

-

İstanbul Diş Akademisinde başta İmplant olmak üzere Prostodonti, Periodonti, Endodonti, Ortodonti, Diş ve çene cerrahisi, Pedodonti ve Her türlü Porselen kaplama, Zirkonyum, E max ve lamina tedavileri yapılabilmektedir.

Zümrütevler Mah. Hanımeli Cad. No: 3/B Maltepe-İstanbul adresinde hizmete giren merkeze 0216 383 00 91 nolu telefondan ulaşarak 1 Profesör, 7 Uzman Diş Hekimi ve 6 diş Hekimi'nin titizlikle hizmet verdiği İstanbul Diş Akademisi'nden her türlü bilgiyi alabilirsiniz.

-

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2022, 19:45

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17