CHP Türk kızları masonlara teslim ediyor iddiası!

Yeni Akit Gazetesi bomba gibi bir iddia attı ortaya. Yeni Akit'in haberine göre "CHP liderinin eşi Selvi Kılıçdaroğlu masonik yapılanma olan Lions’ların kız yurdu açılışına katılırken, Türk kızları CHP eliyle masonlara teslim ediliyor." denildi.

CHP Türk kızları masonlara teslim ediyor iddiası!
İŞTE O HABER ;

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, masonik yapılanmanın halka açılan kapısı olan Lions’ların yaptırmış olduğu kız yurdunu açılışını yaptı. Yurdun yapımına CHP’li Maltepe Belediyesi de destek verirken, CHP Türk kızlarını masonik örgüt olan Lions’lara teslim etti.   



MASONİK YAPILANMA LİONSLAR YURT AÇTI



CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin öncülüğünde 20 Mart’ta açılan Adalet İlmen Kız Öğrenci Yurdu’nun diğer bir ismi ise Liay Vakfı Kız öğrenci yurdu. Liay Vakfı Uluslararası Lions Dernekleri 118-Y Yönetim Çevresi Federasyonuna bağlı 67 Kulübün katılımıyla 28 Haziran 1998 tarihinde kurulmuş olan bir masonik örgüt yapılanması olarak biliniyor.


KIZLAR MASONLARA EMANET



Maltepe Belediyesi Zümrütevler Mahallesi’nde açılan kız yurdu Süreyya Paşa Vakfı’na ait arsa üzerine yapılırken, 4 katlı binanın yapımını Lions Kulüpleri üstlendi. 109 kişilik kız yurdu öğrenci almaya başlarken, kız öğrencilerin CHP’nin eliyle masonik örgüt olan Lionslara teslim edilmesi tepkilere neden oldu. Vatandaşlar, Siyonizm’in kanlı ideolojisine hizmet eden Lions’ların açmış olduğu yurdu mahallelerine getiren Belediye Başkanı Mustafa Zengin’e sert tepki gösterdiler.


CHP MASONLARLA OMUZ OMUZA



Siyonizm’in ‘Truva Atı’ olarak kullandığı yapılanmalardan olan Lions Kulüpleri’nin yapmış olduğu yurdun açılışına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu ise şaşkınlığa neden oldu. Lions’ların daveti üzerine yurdun açılışına katılan Selvi Kılıçdaroğlu, açılışta kısa bir konuşma yaparak memnuniyetini dile getirdi. Lions Kulüpleri üyesi kadınlarla birlikte yurdun açılış kurdelesini kesen  Kılıçdaroğlu, Lions’larla samimi pozlar vermeyi de ihmal etmedi. Yurdun hayırlı uğurlu olmasını dileyen Kılıçdaroğlu, daha sonra heyetle birlikte yurdu gezdi.




kaynak ; yeniakit
Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2013, 22:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
kartal can
kartal can - 11 yıl Önce

akape kızları kimlere emanet ediyor, sadece bir örnek versek yeter herhalde ,düzenin bir dershansinde sorulan soruda laikliği işaret ederek atatürkü din düşmanı gibi gösteren dershanelere emanet ediyor gibi. atatürkün a sını büyük yazmaya çalıştım fakat yazılmıyor mazur görün yorum büyük harfi kabul etmiyor.

SIRADAKİ HABER

banner17