Özkan Özdemir "Boyu boyuma, huyu huyuma denk!"

Özkan Özdemir Kartal Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkan adayı olduğunu açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartal İlçe Başkan adayı Özkan Özdemir, ilçede yayım yapan basınla Mavi Cafe'de bir araya geldi.

Spor kökenli genç siyasetçinin basınla sohbet toplantısına annesi Neriman Özdemir, babası Muammer Özdemir, CHP Petrol- iş delegesi Av. Gökmen Dumlu, Petrol-iş delegesi Yaşare Kıpırtı, Petrol-iş delegesi Selçuk Meral, Atalar delegesi Mesut Yıldız ve çok sayıda gazeteci katıldı.

YEREL BASIN BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Yerel basına çok önem verdiklerinin de altını çizen Özkan Özdemir, "Parti olarak basının özgür ve bağımsız olmasını isteriz. Yerel basın bizim için çok önemlidir bununda bilinci içerisindeyiz yerel basına kapımız her zaman açık olacağı gibi öz eleştiriye de açığız. Kimseye kızmayacağız, kimseye darılmayacağız." Dedi. Özdemir, gazetecilerin kendisine yönettikleri soruları uzun uzun ve içtenlikle yanıtladı.

TÜM ÖRGÜTÜ KUCAKLAMAK İÇİN ADAYIM

Özkan ÖZDEMİR "Ben CHP içinde büyüdüm. 18 yaşında parti üyesi oldum. İçinde büyüdüğüm partide tek bir hedefim var. Seçimi kazandıktan sonra gelenekselleşen kırgınlıkları ortadan kaldıracak ve tüm adayların bilgi birikimini işin içine katacağım. Kırgınlıkları küskünlükleri sona erdireceğim. CHP’nin tek bir hedefi kalmıştır. O da ülke genelinde iktidar olmak. 417 delegeden iktidar mücadelesine destek vermesini bekliyorum. Hiçbir insanı dışarıda bırakmamak için adayım. Tüm örgütü kucaklamak için adayım. Kazansam da kazanmasam da partime sırtımı dönmeyeceğim. Meclis üyeliğinde 20. Sıradaydım. Partimize seçilemeyeceğiz diye gönül koymadık. Makam mevki için değil CHP menfaati için buradayız.

BİRLEŞTİRİCİ OLACAĞIM
Elektrik Mühendisi ve İş insanı olduğunu hatırlatan Kartal CHP İlçe Başkan adayı Özkan Özdemir, söze özgeçmişini belirterek başladı. Siyasetçi bir ailenin evladı olarak partisine hizmet etmek ve katkı sunmak için Kartal CHP İlçe Başkanlığına talep açtığını belirterek,” CHP’nin 417 delegesinin teveccühü ve takdiri ile ben bu seçimi kazanacağım. Kazanmak için yola çıktım bilgi ve birikimimle hizmete talibim. Siyasetçi bir ailenin evladı olarak ilçe başkanı seçildiğimde birleştirici olacağım” ifadesini kullandı.

UYUMLU ÇALIŞACAĞIM
Kartal Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkan ADAYI Özkan ÖZDEMİR, Kartal Belediye Başkanı Gökhan YÜKSEL ile birlikte büyüdüklerini, BİRLİKTE FUTBOL oynadıklarını hatırlattı ve,” Sayın belediye başkanımızla aynı semtin çocuklarıyız, birlikte spor yaptık birlikte futbol oynadık. Hani bir söz var ya boyu boyuma, huyu huyuma denk biz de öyleyiz. Seçildiğimde sayın belediye başkanımızla uyum içinde çalışacağım bunun sözünü veriyorum” diye konuştu.

 
Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2019, 23:22

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17