Küçükalioğlu Vakfı hayır hizmetlerini zirveye taşıdı.

Küçükalioğlu Vakfı Ramazan ayında hayır işleri için adeta seferber oldu.

Küçükalioğlu Vakfı hayır hizmetlerini zirveye taşıdı.
banner46

-

-

Maltepe”nin hayırsever iş adamlarından Berat Küçükali”nin başkanlığını yürüttüğü KÜÇÜKALİOĞLU SOSYAL YARDIMLAŞMA VE KÜLTÜR VAKFI her sene olduğu gibi bu senede faaliyete doymuyor.

-

-

Düzenli öğrenci bursu, ihtiyaç sahiplerine destek, sosyal sorumluluk projeleri gibi faaliyetleri sene boyu sürdüren Vakıf bu ramazan 500 aileye erzak ve Kartal Lütfi Kırdar Eğitim Araştırma Hastanesinin arka tarafına denk gelen bölgede iftar çadırı kurarak faaliyetlerini zirveye taşıdı.

-

-

-

-

Her gün 350 vatandaşımıza, sağlık personeline ve kolluk kuvvetlerine düzenli iftar verilen çadırda bir ramazan şöleni yaşanıyor.

-

-

Kartal ve Kadıköy kaymakamı, ilçe emniyet müdürü, belediye başkan yardımcıları, mülki amirler, siyasi parti temsilcilerinin de ziyaret ederek takdirlerini ilettiği Vakıfı Trabzon Sürmene belediye başkanı da ziyaret ederek ilçesine yapılan yardımlardan dolayı teşekkürlerini iletti. Maltepe Huzurevine de düzenli desteklerde bulunan vakıf bu senede onlara hizmet götürerek Ramazan faaliyetlerine ekledi. Bu çalışmalar ve faaliyetlerin karşılığı olarakta Vakıflar Genel Müdürlüğünün vizyonu yüksek, parlayan vakıflar listesine girip özel iftar organizasyonuna davet edilen yönetim adına başkan Küçükali şu açıklamayı yaptı, “Görevi Zenginle ihtiyaç sahibi arasında bir köprü vazifesi olan vakıfçılığın esaslarını hakkaniyet ve yüksek sorumluluk duyguları ile yerine getirdiğimiz bu kutlu yolda bizlere itibar eden ve güvenen tüm hayırseverlerimize şükranlarımı sunarım. Bir bölgenin ailesini temsilen kurulan bir vakıf gibi görünsekte tüm kamu yararına ve her vatandaşın hayrına hizmetkar olmaya talip olmuşuz biz.

-

-

Gücümüzün ve elimizin yettiğince ne kadar ihtiyaç sahibine ulaşabiliyorsak limitlerimizi zorluyoruz. Faaliyetlerimizi her sene ikiye katlayarak devam ettireceğimize emin olabilirsiniz. Bu vesile ile tüm halkımızın Mübarek bayramını kutlar, güzelliklere vesile olmasını temenni ederim”.

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2022, 12:28

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17