Kartal Kent Konseyi’nden Kardef’e ziyaret

Kartal Kent Konseyi Başkanı Türkan Kurtulmaz ve yönetim kurulu, Kartal Dernekler Federasyonu genel merkezini ziyaret etti.

Kartal Kent Konseyi’nden Kardef’e ziyaret
banner46

Kartal Dernekler Federasyonu (KARDEF) genel başkanı Mehmet Çetinkaya ve yönetim kurulu, misafirlerini genel merkezde ağırladılar.

Her şey Kartal için.

Başkan Çetinkaya ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek federasyon hakkında bilgilendirmede bulundu. Çetinkaya “Federasyonumuz Kartalımızın resmi ve tüzel bir kurumudur. Bizler Kartalımızı çok seviyoruz ve diyoruz ki, ‘Her şey Kartal için.’ Kartal Kent Konseyi bizim için çok önemlidir. Birlikte Kartalımız için güzel organizasyonlar yapalım. Kent Konseyi ve Kardef birlikteliğinden güç doğar, hizmet doğar.” Dedi.

Kardef ile çalışmaktan mutluluk duyarız.

Kartal Kent Konseyi Başkanı Türkan Kurtulmaz “Kartal’da büyüdüm, okudum, avukat oldum. Bundan sonra ki hayatımda Kartalımız için güzel şeyler yapmak istiyorum. Bunu siyasi olarak değil, sizin gibi Kartal’ı seven ortak sevdamız Kartal olan sivil toplum kuruluşları ile gerçekleştirmek istiyorum. Kartal için yapacak çok işimiz var. El birliği ile Kartalımıza güzel hizmetler yapalım. Kardef bizim için önemlidir, birlikte yol yürümekten mutluluk duyarım. Kartalımızın yeşil donatı alanlarına ihtiyacı var. Bunun için çalışmalıyız. Biz mücadelemizi yapıyoruz. Cevizli Tekel alanımız 400 bin metre kare yeşil alan üzerinde 4000 ağaç bulunan bir yerimiz var. Burası deprem toplanma alanı, arkeolojik park, temiz hava koridoru ve halka açık park olmalıdır. Bunu için çalışıyoruz.” Diyerek, Kartal Kent Konseyi’nin yapacağı projeleri anlattı.

Kadınlar Türkan başkanı çok sevdi.

Kartal Dernekler Federasyonu Kadın kolları başkanı Ayşenur Çakır yakın zamanda düzenleyecekleri etkinlikte Kartal Kent Konseyi Başkanı Türkan Kurtulmaz’ı davet ederek, katılımlarından büyük mutluluk duyacaklarını ifade etti. Daha sonra Kartal Kent Konseyi Başkanı Türkan Kurtulmaz ile Kardef kadın kolları sohbet edip, günün anısına fotoğraf çekildiler. Kadın kolları ile başkan Kurtulmaz arasında ki samimi tavırlar ve kadın dayanışması gözlerden kaçmadı.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2020, 13:35

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17