Elazığlıların yanında oldular.

Depremden sonra STK’lar maddi ve manevi destek için Elazığlılara koştular.

Elazığlıların yanında oldular.

Kartal Sosyal Yardımlaşma Derneği ve İstanbul Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti (İSTGAD), Kartal Elazığlılar Derneği’ni ziyaret ettiler.

Kartal Elazığlılar Derneği başkanı Bekir Dağ, dernek merkezinde gelen yardımları kabul etti. Kartal Sosyal Yardımlaşma Derneği başkanı Osman Cıvak ile yönetim kurulu ve İstanbul Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti (İSTGAD) Başkanı Aytekin Yaşar geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

İstanbul Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti (İSTGAD) Başkanı Aytekin Yaşar “Sevgili başkanım başımız sağ olsun. Deprem acı bir gerçek. Bu gün yaraları sarmak, zor günde birlik olma günüdür. Allah başka keder vermesin milletimize ve hemşerilerimize.” Dedi. Kartal Yardımlaşma Derneği başkanı Osman Cıvak ise “Elazığ ve Malatya’lı hemşerilerimizin başı sağ olsun. Çok üzüldük ve hemen harekete geçtik. Kartal Yardımlaşma Derneği olarak bu zarfta bulunan nakit parayı mağdur yurttaşlarımıza ulaştırmanızı sizden rica ediyoruz. Elimizden şu an için gelen bunlardır. Rabbim başka keder vermesin milletimize” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Kartal Elazığlılar Derneği başkanı Bekir Dağ, “Bu zor günde yanımızda olduğunuz için Elazığlılar adına teşekkür ederim. Derneğimizin yönetim kurulu üyesi ve Orhantepe Mahalle Muhtarımız olan Zeki Dağ, şu anda Elazığ'a yardım etmeye gitmiştir. Milletimiz böyle zor günlerde birlik ve beraberlik dayanışması sergileyerek, insanlık dersi veriyor diğer milletlere. Bu gün bir emekli yaşlı amcamız, onun için belki de çok büyük para olan 50 TL. Getirip ‘Elimden gelen budur. Lütfen ulaştırın Elazığ’a’ dedi. Çok duygulandım. Rabbim böyle bir milletin sırtını yere getirmez. Sizlere ve derneklerinizin üyelerine tekrar teşekkür ederim.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2020, 13:42

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17