Bu dernek hayat veriyor

Hayat Ver Derneği yönetimi, yaptıkları iyiliklerle dua alıyorlar.

Bu dernek hayat veriyor
Erdoğan Köse başkanlığında kurulduktan sonra, gözle görülür şekilde takdire şayan hizmetler yapan Hayat Ver Derneği bir insanın daha hayata tutunmasına vesile oldu.

Dernek başkanı Erdoğan Köse ve yönetim kurulu, yardım konusunda büyük bir özveri ile çalışıyorlar. Kültür sanat alanında yaptıkları çalışmalarla birlikte yoksul insanlara yaptıkları yardımlarla da dua alıyorlar. Dernek başkanı Erdoğan Köse’yi yoksul ailenin sobasını kurarken, eşya bulup yoksul ailelere taşırken görmeniz de mümkün.

Gazetemize açıklamalarda bulunan Hayat Ver Derneği Başkanı Erdoğan Köse “Söz verdik sözümüzü yerine getiriyoruz. Kozyatağı’nda ki EREN Hastanesi'ne Yeliz Y. hanımefendiyi getirip ameliyat öncesi tahlillerini yaptırıp, sayın Doçent. Dr. Nurullah Ermiş Beyle görüştük. Cuma sabahı hanımefendi ameliyata alındı.
Doğuştan sol bacağı kısa ve sakat. Sağ bacağının üzerine yürümekten, kalça kısmında çürüme deforme olma var. İmkansızlıklarından bugüne kadar ameliyat olamayan bu hanımefendiyi dernek adına biz ameliyatını yaptırdık.  Ameliyatı başarılı geçti. Daha sonra evinde ziyaret ederek daha rahat yürüyebilmesi için Wolkır değneği takdim ettik kendisine. Maddi ve manevi emeği geçen herkesten Allah razı olsun.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17