Kartal Dernekler Federasyonu birliğimize ve dirliğimize vesile oluyor

Kartal Dernekler Federasyonu (KARDEF) çalışmalarına hızlandırdı.

Kartal'ın resmi federasyonu, Kartal Dernekler Federasyonu (KARDEF) birliğimiz ve dirliğimiz için kaynaşma amacıyla Sahil Kafe'de kahvaltı tertipledi.

KARDEF’in kahvaltılı toplantısına Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen Kartal Belediye Başkan Yardımcıları Ali Apaydın ve Adem Uçar, Kartal İlçe Müftüsü Mustafa Baytar, Kartal İlçe Sağlık Müdürü Dr. Bekir Necati Şimşek, Kartal'ın mahalle muhtarları, Kartal Gazeteciler Derneği Başkanı Selim Akdoğan ve Kartal'ın Basın emekçileri, Aygad Başkan Yardımcısı İsmail Polat, Federasyon üyesi dernek başkanları, Kadın kolları ve davetliler katıldılar. 

Amacımız dernekleri, kalben ve ruhen kaynaştırmaktır

Kartal Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Çetinkaya yaptığı selamlama konuşmasında, "Kartal'ı yönetenlerle buluşma kahvaltımıza hoş geldiniz. Sayın Kaymakamım, bizler Kardef ailesi olarak resmi ve tüzel bir yönetimiz. Misyonumuz Kartal'da ki dernekleri bir çatı altında toplamak, bir çatı aldında buluşturup kalben ve ruhen kaynaştırmaktır." Dedi. Daha sonra Kardef Başkanı Çetinkaya Federasyon bünyesinde bulunan dernekleri teker teker sayarak katılımcılarla tanıştırdı. 

Daha sonra Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ali Apaydın selamlama konuşmasında bulunarak, Federasyon hakkında duygu ve düşüncelerini ifade etti.

Bu Federasyon birliğimize ve dirliğimize vesile oluyor
Kardef'in düzenlediği buluşmaya hoş geldiniz. Bu buluşmanın hayırlara ve güzelliklere vesile olmasını diliyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Demin Kardef'e üye iller tek tek sayılırken gözümde Türkiye haritası canlandı. Bu Kardef Federasyonu'nun yapılanmasının Anadolu mozaiğinin bir temsili bir resmi olduğunu gördüm. Bu Federasyonun birliğimize ve dirliğimize vesile olacağını gördüm. Emeği geçenlere bu anlamda özellikle teşekkür ediyorum. Bu Federasyonun birliğimize ve dirliğimize vesile olduğu gibi, çok güzel fikirlere de vesile olacağını gördüm ve ümitlerim biraz daha arttı. Bundan sonraki toplantılarımızın daha çok hayırlara vesile olmasını diliyorum." Diyerek konuşmasını sonlandırdı. 

Programın sonunda Kartal İlçe Müftüsü Mustafa Baytar sofra duasında bulundu. 

Katılımcılar günün anısına toplu halde fotoğraf çekilip, sohbet ettiler.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2019, 00:35

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17