Haydar Göksoy "Geleceğe Güven." Diyerek aday adaylığını açıkladı.

AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen törende katılımcılar salona sığmadığılar.

AK Parti Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Haydar Göksoy aday adaylık başvuru dilekçesini AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu’ya takdim etti.

Törende konuşan AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu, "31 Mart’ta kadar hep beraber çalışarak AK Kadrolara teslim edeceğiz. Bugün adaylık başvurusunda bulunan arkadaşlarımıza teşekkür eder, başarılar dilerim." Dedi.

Göksoy’un aday adaylık başvurusuna ailesi, sevenleri, teşkilat mensupları ve basın ordusu büyük ilgi gösterdiler.

GEÇMİŞE SAYGI, GELECEĞE GÜVEN...

İlçe Başkanı Gündoğdu’dan sonra konuşan Göksoy, geçmiş dönemde görev almış Belediye Başkanlarını, İlçe Başkanlarını ve AK Parti'nin yol arkadaşlarını tek tek isimleriyle anarak “Geçmişe Saygı” duyduğunu ve vefasını göstermiş oldu.

Göksoy, konuşmasının devamında "Geleceğe güven" parolamız ise Kartalımızın komutanlığını yapan ilçe Başkanımız Nimet Gündoğdu, meclis üyelerimiz, mevcut ilçe yöneticilerimiz, mahalle başkanlarımız, gençlik ve kadın kollarımız ve 2024 yılı belediye başkan adayımız açıklandığında ona duyulacak güvenden dolayı “Geleceğe Güven” diyorum. 15 yıldır hizmete hasret kalan ilçemizin makus talihini değiştirmek için aday adaylığı müracaatımı yapan kıymetli arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Biz, bir olacağız, diri olacağız ve Kartalımızı AK belediyeciliğe kavuşturmak için hep birlikte çalışacağız” dedi.

Göksoy’dan sonra Meclis üyesi Nizamettin Altıntaş'ta adaylık başvurusunu İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu'ya takdim ederek, aday adaylık konuşmasını gerçekleştirdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2023, 17:27

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17