Karaismailoğlu, "Kartal hizmet ve yatırım görecek."

AK Parti Kartal Belediye Başkan aday adaylık başvurusuna Zeki Karaismailoğlu'da katıldı.

Karaismailoğlu, "Kartal hizmet ve yatırım görecek."

AK Parti Kartal İlçe Başkan Yardımcısı,  İş insanı Zeki Karaismailoğlu 2024 tarihinde yapılacak olan Kartal Belediye Başkanlığı için, AK Parti Kartal Belediye Başkan  Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

Başvuru formunun İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu’ya teslim eden Zeki Karaismailoğlu “Hedefinin daha iyi yaşanabilir gelişmiş bir Kartal olduğunu belirten Karaismailoğlu, "Saygıdeğer İlçe Başkanım, bu güne kadar bu dava uğruna büyük özverilerde bulunarak başarılı hizmetlere imza atmış sayın eski ilçe başkanlarımız, ilçe yönetim kurulu üyelerimiz, kadın ve gençlik kolları üyelerimiz, meclis üyelerimiz, mahalle başkanlarımız ve teşkilatın her kademesinde görev yapmış çok değerli teşkilat mensubu arkadaşlarım, bu günde beni yalnız bırakmayan dostlarım hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

Partimizin kuruluşundan bu yana büyük hizmetlerde bulunmuş bugün aramızda olmayan ahirete irtihal eden tüm teşkilat mensuplarımıza Yüce Allahtan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun. Gücümü aldığım halkımızın iradesi ve partimizin her kademesindeki görev yapan arkadaşlarımızın desteği ve dualarıyla bu kutlu yola çıkmış bulunmaktayım.

Saygıdeğer hazirun, hedefim olan, daha iyi yaşanabilir bir Kartal için aday adayı oldum. Kartal’ı geleneksel belediyeden, e belediyeye, yeşil belediyeye dönüşümünü gerçekleştirmek için aday adayı oldum. Herkesin özlediği bir Kartal’ı oluşturmak için aday adayı oldum. Kartal’ın 15 yıldır söz verilipte yapılmıyan, bölgenin ihtiyacı olduğuna inandığım hizmet ve yatırımları gerçekleştirmek için aday adayı oldum. Hizmetlerimizi gelecek nesillere daha güzel bir Kartal bırakmak için aday adayı oldum. AK belediyeciliği Kartal halkıyla buluşturmak için aday adayı oldum. Yeter ki bizlere inanın güvenin. İnşallah Kartal halkıyla birlikte geleceğe inşallah hep birlikte yürüyeceğiz. Bu kutlu yolda Allah yar ve yardıcımız olsun. Saygılarımla. Kalın Sağlıcakla." Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2023, 20:44

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17