Yunus Fırat Aydın “Kartal Belediyesi, işçilerinin 5 yıldır alacaklarını ödememiş.“

Ak Partililer Kartal Belediyesi işçilerinin haklarını savundular.

Yunus Fırat Aydın “Kartal Belediyesi, işçilerinin 5 yıldır alacaklarını ödememiş.“
Kartal Belediyesi'nin sevilen samimi meclis üyesi Mimar Yunus Fırat Aydın işçilerin haklarını savunarak "4 yıllık alacaklarınızla ilgili hiç bir şeye imza atmayın" dedi.

Kartal Belediyesi işçilerinin 5 yıldır ödenmeyen alacakları belediye meclisinin gündemine getirildi.


Altınok Öz kazanır, siz kaybedersiniz!


Ak Parti Kartal Belediye meclis üyesi Yunus Fırat Aydın, Belediye Başkanı Altınok Öz’ün 2011 yılında Toplu Sözleşme imza töreninde yaptığı “Kartal Belediyesi olarak kendimizi fazlaca aşarak koşullarımızı zorlayarak elimizden geleni yaptık yapıyoruz. Seçim zamanında dediğim gibi kazanırsam Altınok Öz kaybeder siz kazanırsınz, kaybedersem Altınok Öz kazanır, siz kaybedersiniz, dolayısıyla bireysel siyaset peşinde koşmadan sözleşme aşamasına geldik”  sözlerini hatırlattı.


Yunus Fırat Aydın “Açıkçası belediye başkanı seçimi kazındıktan sonra, kim kazandı? kim kaybetti? Nevşehir çokça kazandı, belediye başkanı çokça kazandı. Kartal çok kazanmadı, açılmamış heykeller memleketi haline döndü." dedi.


Aydın "2011 yılı nerede, 2016 yılı nerede? Tam beş yıl geçmiş aradan ve belediye başkanımız hiçbir ödeme yapmamış. Sadece ve sadece 1 havlu ve birtakım sabun verilmiştir. İşçilerin alacaklarının ödenmesi için Ak Parti olarak her türlü desteği vereceğiz." diye ifade etti.


4 yılla ilgili hiçbir şeye imza atmayın


Aydın "Buradan işçi kardeşlerime sesleniyorum. Hiç bir şart olmaksınız sadece bu bir yıllık emeğinizin karşılığını alın, geriye kalan 4 yılla ilgili hiçbir şeye imza atmayın. Çünkü meclis üyeleri sizin hakkınız olduğu için evet diyecek. Bunun meclis kayıtlarını geçmesini istiyorum. Bu paranın hiçbir şart olmaksınız hiçbir  ön protokol olmaksınız işçilere verilmesi kaydıyla verdiğimizi, Ak Parti grubu olarak bu sebeple onay verdiğimizin bilinmesini isteriz." diyerek sözlerini sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2016, 02:43

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17