Aygad’dan MHP İstanbul İl Başkanlığı’na ziyaret

Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti yerel basının güçlenmesi ve sorunlarının çözülmesi için yönetenleri ziyaret etmeye devam ediyor.

Aygad’dan MHP İstanbul İl Başkanlığı’na ziyaret

Anadolu yakası Gazeteciler Cemiyeti  (AYGAD), MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş’ı makamında ziyaret etti.


MHP İl Başkanlığına yapılan ziyarette, Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aytekin Yaşar, Başkan yardımcısı Ahmet Işıkdağ, AYGAD genel saymanı Sait Güngör, yönetim kurulu üyesi Cengiz Yaprak da hazır bulundu.


Anadolu yakası Gazeteciler Cemiyeti, geçtiğimiz aylarda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret edip İstanbul yerel basının sorunlarını ve çözüm önerilerini sunmuştu. Ülkenin hareketliliği ve 15 Temmuz darbe girişiminin yaşanması nedeniyle çalışmalarını bir süre ara veren AYGAD, geçtiğimiz günlerde MHP İstanbul İl Başkanını makamında ziyaret etti.


İstanbul yerel basının sorunlarını ve çözüm önerilerini Başkan Karataş’a yazılı ve sözlü ileten AYGAD Başkanı Aytekin Yaşar ve yönetim kurulu üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi’nden yerel basının sorunlarının TBMM’ne taşınması ve çözülmesi yönünde destek talebinde bulundular.


Ziyarette yerel anlamda basın mesleğinin sağlıklı yürütülmesi için siyasilerin önereceği tekliflerle mümkün olabileceği belirtildi. Yerel basının sorunlarını bir yasa teklifi ile giderileceğini ifade eden MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, sorunlarınızı Genel Başkanımıza ileteceğiz ifadesinde bulundu. MHP İl Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, AYGAD Başkanı Aytekin Yaşar ve Başkan yardımcısı Ahmet Işıkdağ, İstanbul yerel basının sorunlarını önce sözlü olarak Başkan Mehmet Bülent Karataş’a anlattılar.




Karşılıklı yapılan sohbetin ardından AYGAD yönetimi tarafından hazırlanan yerel basın raporu iletildi. Ülkenin mevcut gündeminin ve MHP’nin politikaları hakkında yapılan sohbetten sonra ziyaret sona erdi. 



Aygad ilerleyen zamanlarda İstanbul siyasi parti il başkanlarını, MHP Genel başkanını ve Ak Parti Genel başkanını ziyaret edip İstanbul Yerel Basının sorunları ve çözümleri yönünde çalışmalar yapmayı hedefliyor.

 
Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2016, 01:44

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17