CHP'li H.S. “Benim malıma çöktüler“

CHP’li Kartal Belediyesi meclisinde yaşanan olay şok etkisi yarattı.

Vatandaşın 2548 m2 özel mülkiyetine kreş kondurup, park yapan CHP’li Kartal Belediyesine CHP’li vatandaş H.S. meclisten haykırdı “Benim malıma çöktüler. Buyurun alkışlayın” dedi.


"Adalet Partisi’nin adaletine daha çok inandım."

Kartal Belediye Meclisi Kasım 2016 birleşiminde gelen gündem maddesi Ak Partili meclis üyelerinin “RED” oyu vermesine karşın, CHP’li meclis üyelerinin oy çokluğuyla meclisten geçti. Özel mülkiyetine kreş kondurulup park yapılan CHP’li H.S. alkışlayarak meclisi protesto etti. Meclisi terk ederken konuşan H.Y. “Bir vatandaşı malına nasıl çökülür, gösterdiniz. Ben bir Cumhuriyet Halk Partiliyim. Adalet Partisi’nin adaletine daha çok inandım. Bravo size.” Dedi. Meclisi seyreden seyircilere de dönerek konuşan H.S. “Benim malıma çöktüler. Buyurun alkışlayın” diyerek meclisi terk etti.


“Belediye Başkanı gasp yapmıştır.

Vatandaşın tapulu arazisine CHP’li Kartal Belediye Başkanı’nın önce “Kaçak Kreş” kondurması ve sonra da yasal hale getirmek için, plan tadilatı yapması Belediye meclisinde tartışma konusu oldu. Belediye meclisinde söz alan meclis üyesi Metin Bektaş “ 
Söz konusu parsel  04.12.2015 tarihinde satış işlemleri ile edinilmiş şahıs mülkiyetinde olup 2548 m2 yüz ölçümüne sahiptir. Parsel 19.04 2013 tarihinde meri planlarında Ticaret artı Konut sahasında kalmaktadır. Vatandaş, arazisini almadan önce Ticaret artı Konut alanında olan bir alan, Sayın belediye başkanı aynı tarihlerde 2013 yılında özel mülkiyet olan bir arazinin üzerine başkanlık gücünü kullanarak gasp yapmıştır. Başkanlık emriyle kaçak bir çocuk kreşi, kaçak bir plan yapmıştır.” Dedi.



 
Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2016, 01:42

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17