Temurhan Yıldız "150 bin oy alarak Ak partinin mührünü Kartal'a vuracağız."

Temurhan Yıldız

Kartal Ak Parti İlçe Başkanılığı Danışma Meclisi Toplantısı Kartal Hasan Ali Yücel Kültür merkezinde yapıldı.

Divan Başkanlığını Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Temel Yaz'ın Yaptığı danışma meclisi toplantısı Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

AK PARTİ GÜCÜNÜ MİLLETİMİZDEN ALIYOR

 Danışma meclisi toplantısına İstanbul Milletvekilleri Gürsoy Erol, İdris Güllüce Oktay Saral Bilal Macit ve  İsmet Uçma katıldı.Toplantının açılış konuşmasını Ak parti Kartal İlçe Başkanı Temurhan Yıldız yaptı. Yıldız konuşmasında "Ak Partiyi bu millet kurdu. Biz böyle bir partide siyaset yapıyoruz. Bu parti gücünü milletten alıyor. Degerli arkadaşlarım her kongre bir başlangıçtır. Kongrede yeni görev alan bütün arkadaşlarımı kutluyorum. Ak parti iktidara sahip olan bir partidir. Bu iktidarı yaşatmak için çalışmalıyız
 
2014 SEÇİMLERİNDE AK PARTİ'NİN MÜHRÜNÜ KARTAL'A VURACAĞIZ.

2011 seçimlerinde Partimizi Kartal'da birinci parti çıktık 2014 seçimlerinde 150 bin oy alarak Ak partinin mührünü Kartal'a vuracağız. Hepinizi tekrar kutluyorum. Yeni gelen arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum. Bu yeni gelen arkadaşlarımıza destek vermenizi istiyorum. Bu davayı ne uğruna yaptığını bilmek gerekiryor. Değerli kardeşlerim herkes görevini en iyi şekilde yapması lazımdır.Biz kişilerin ardından giden bir siyasi parti değiliz. Biz bir davanın arkasından giden insanlarız. Kartalda daha sistemli çalışarak Ak partinin hizmet mührürü kartala vuracağız.  Kartalı heykeller kenti  yapılmasına izin vermeyeceğiz dedi.Daha sonra kürsüye İstanbul Milletvekili Oktay Saral geldi. Saral konuşmasında şunları söyledi. Kartal İlçesi layık olduğu yere ulaşacaktır. Başbakanımıza hepimiz sevdalıyız. Bu parti bizim partimizdir. Türkiyede 10 yılda tarih yazdık. Destan yazdık. 10 yılda 40 yıllık işler yaptık. Yeni yönetime başarılar diliyorum. Partimiz 2014 seçimlerinde çok büyük oy farkıyla şahlanacak. Kartal Allahın izni ile layık olduğu bir yönetime kavuşacak. Sizlerle birlikte geleceğin Türkiyesini yaratacağız dedi.
 

TÜRKİYE'NİN EN GENÇ MİLLETVEKİLİ KARTAL'DA
Türkiyenin en genç milletvekili Bilal Macit. Ak parti Kartal ilçesinin düzenlemiş olduğu danışma meclisi toplantısına katıldı.Toplantıda bir konuşma yapan Bilal Macit şunları söyledi.Yeni yönetime başarılar diliyorum.30 oy farkla milletvekili oldum. Hepinize teşekkür ediyorum.Ak parti her kesimin partisidir. Dünyadaki Müslümanların partisidir dedi.

AK PARTİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ İSMET UÇMA "KARTAL HAK  EDENE HAK ETTİĞİNİ VERECEKTİR."
Kartal Ak partinin düzenlemiş  olduğu danışma meclisi toplantısında konuşan İstanbul Milletvekili İsmet Uçma yaptığı konuşmada şunları söyledi. Yeni görev alan tüm yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kartal'da çok iyi işler yaptık. Kartal'ı seçimlerde birinci yaptık. Halkın yanında olan sizleri yürekten kutluyorum. Ak partiyi millet kurmuştur. Biz bir geleneğin taşıyıcısıyız. Bizde eski yeni yoktur. Biz yol fenerlerimize sahip çıkmalıyız. 2014 de Kartal hak edene hak ettiğini vercektir" dedi.

 

Toplantı hizmetlerinden dolayı yönetim kurulu üyeleri Ayhan Öztemel, Tarif Karakoç Oktay Köse İsa Arsoy ve Cumhuriyet Mahallesi başkanı Nimet Çelik Uğurmumcu mahallesi başkanı Hüsnü Yılmaza Milletvekillerinin plaket vermesi ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2012, 14:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17