" />

Kartal İmam Hatip Lisesi’nin düzenlediği YÖNVER Ödülleri’nin verildiği programa birçok davetli katıldı. Altınok Öz'ün katılmaması merak uyandırdı!

Kartal İmam Hatip Lisesi’nin düzenlediği YÖNVER Ödülleri’nin verildiği programa birçok davetli katıldı. Altınok Öz'ün katılmaması merak uyandırdı!

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Kültür Üniversitesi’nin müşterek olarak düzenlediği ve YÖNVER Ödülleri’nin verildiği programa geniş katılım sağlandı.

2. yarının başlaması ile meslek liseleri arasında 1. olan Kartal İmam Hatip Lisesi tarafından okulda düzenlenen programda, Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Muhammed Bilal Macit ve Bülent Turan, İstanbul Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gök, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve Sultanbeyli Belediye Başkanı, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

ÖZ'ÜN KATILMAMASI MERAK UYANDIRDI!

Kartal'da ki başarılı bir okulun törenine diğer ilçe belediye başkanları katılırken Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz neden katılmaması merak uyandırdı! Çağırılmadı mı, yoksa gelmedi mi sorusu akıllara geldi.


İstanbul genelinde Meslek Liseleri arasında yapılan yarışmada birinci olan Kartal İmam Hatip Lisesi’nin düzenlediği programa birçok davetli katıldı.

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Kültür Üniversitesi, İstanbul'un her seviyedeki eğitim performansının iyileştirilmesi hedefi çerçevesinde verdiği YÖNVER Ödülleri’nde birinciliği Kartal İmam Hatip Lisesi kazandı. Çeşitli branşlarda 35 öğretmenin aldığı ödül okul tarafından sevinçle karşılandı. 

Programda söz alan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Kartal İmam Hatip Lisesi öğretmenlerini başarılarından dolayı kutladı. Başkan Hasan Can, bu projede emeği geçen İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Kültür Üniversitesi’ne teşekkür ederek okul yönetici ve öğretmenlerinin de başarılarının devam etmesini diledi. Başkan Hasan Can’a Kartal İmam Hatip Lisesi’ne katkı ve desteklerinden dolayı okul müdürü tarafından plaket takdim edildi.

Aynı şekilde Üsküdar, Sancaktepe ve Sultanbeyli Belediye Başkanlarına yaptıkları selamlama konuşmalarının ardından Kartal İ.H.L. yöneticileri tarafından plaket verildi. Daha sonra başarılı öğretmenlere protokol tarafından başarı belgeleri verildi.

Katılımcılar ‘Başarmak Geleneğimizde Var’ sloganı ile başarılarını özetleyen okul ve öğretmenlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2012, 20:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17