Kartal Belediyesi'ne bir kamu zararı daha! Çırçırda ki Hizmet Binasının 6 kat merdivenleri yıkılıyor!

6 yıl önce Ak Parti'li belediye tarafından inşaatına başlanan temeli atılan, kolonları dikilen, katları çıkılan Çırçır'da ki bina tam bir yılan hikayesine döndü.

Kartal Belediyesi'ne bir kamu zararı daha! Çırçırda ki Hizmet Binasının 6 kat merdivenleri yıkılıyor!

Çırçır Caddesinde katlı otoparktan bozma yapılacak olan binada yapılan üçüncü ihale neticesinde, yeniden çalışma başladı.

6 kat merdiven Neden yapıldı? Niçin Yıkılyor?

Daha önce yapılan ilave işlerin içinde döner merdiven yapılmıştı. Bugün bu altı kat beton merdiven kırıcılarla kırılıyor. Günlerdir devam eden kırma işlemini yapan işçiler delme çatma yırtık bir çadırla perdeleme yapmaya çalıştı fakat saatlerce süren gürültü ve kırma işlemi sonucu semti kaplayan toz bulutu halkı canından bezdirdi.



Kamu Zararı Neden?

Kartal Belediye meclisinin gündemine de defalarca gelen, Çırçır Belediye Hizmet Binasına 30 milyon lira (30 trilyon eski parayla) harcandığı belirtildi. Şimdi bu sorular cevap bekliyor. Merdivenleri yapan müteahhit bunun parasını almadı mı? Merdivenler neden yapıldı? Niçin yıkıldı? Yeni Müteahhit'e merdiven parası maliyeti bir daha mı ödenecek? Bu kamu zararı neden halktan çıkıyor? Bu bina bitecek mi? Bitecekse ne zaman bitecek? Bittiğinde kurban kesilecek mi? Kurbanı Belediye mi kesecek? Müteahhit mi kesecek? Yoksa Binanın 4 gözle
bitmesini bekleyen Çırçır esnafı mı kesecek?





Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2012, 20:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
çırçır esnafı
çırçır esnafı - 11 yıl Önce

ne yaoıp edip artık bitirsinler şu binayı. artık sabredecek halimiz kalmadı. taşınmalarına bile yardım ederiz yeter ki açılsın artık.

ercan kaplan
ercan kaplan - 11 yıl Önce

bu bina bitmez bu kafayla

SIRADAKİ HABER

banner17