Mustafa Zengin "Senfoni Orkestrası davası sonuçlandı‏!"

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin'den önemli duyuru: Senfoni Orkestrası davası sonuçlandı‏

Mustafa Zengin

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin yaptığı açıklamada;

DEĞERLİ HALKIMIZA DUYURU

Maltepe Belediyesi Başkanlığımızın 12 Temmuz 2009 tarihinden başlayarak halkımıza, çok seslilik ve çağdaşlık adına sunduğumuz Maltepe Belediyesi Senfoni Orkestrası konserlerimizi,  pek çoğunuz gururla ve zevkle izlediniz. Hizmet alımı yoluyla yapılan, her ay bir konser olmak üzere 15 konserden oluşan konserler zinciri halkımızın büyük bir beğenisiyle karşılanmıştır. Karanlık güçlerin, bu güzellikleri art niyetli kıskançlıkla, sanki bir fesatlık varmış gibi göstererek savcılığa ve Ağır Ceza Mahkemesi’ne yaptıkları girişimler, hedefledikleri gibi sonuçlanmamış ve hüsrana uğramıştır.

“İhaleye fesat karıştırma ve zincirleme suç örgütü kurma” gibi akıl, mantıkla ve vicdanla bağdaşmayan paranoyalarla bizlere saldıranlar, dürüstlüğün ve dik duruşun duvarına çarpmışlardır. 20.12.2012 tarihinde Kartal 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görüşülen 3. duruşma benim ve belediye çalışanı arkadaşlarımın üzerlerine atılı suçlardan beraat etmeleriyle sonuçlanmıştır.

Sevgili halkımızdan, bu kararı bile içine sindiremeyen bu karanlık çevreleri izlemelerini ve ona göre değerlendirmelerini rica ediyorum. Bu surecin başlangıcından bu yana bazı malum basının büyük bir iştahla “Başkan gözaltına alındı, tutuklandı...” gibi yalan haberlerle olayı aktarıp  “Beraat kararı” üzerine sessiz kalmalarını sizlerin sağduyulu takdirine sunuyorum.

Siyasi kişiliğim gereği şahsıma yapılan haksız suçlamaları ‘’siyasetin çirkinliği’’  içinde değerlendirerek belki affedebilirim. Ancak, siyasi kimliği olmayan, emeği ile geçinen değerli belediyemizin memur ve işçileri ile onların ailelerine yaşattıkları vicdanla bağdaşmayan bu saldırının sorumlularını anlayabilmem, affedebilmem olanaksızdır. Bu nedenle bu haysiyet cellatlarının maddi ve manevi yönden zarar görmelerini yürekten diliyor ve bekliyorum.  

Sevgili Maltepeliler, sizlere hizmet etmekten başka bir şey düşünmeyen bana, yani Prof. Dr. Mustafa Zengin’e güven duyduğunuzu biliyorum. Bu güven ve inançla hizmetlerime aynı yoğunlukta devam edeceğime olan inancınızdan da eminim.

 Tüm yapılan haksız suçlamaların ve çamur atmaların kaynağını bilen sizlerin, hizmetlerimi takdir ederek beni izleyeceğinizi de biliyorum.

 Sizleri yanıltmadım, bundan sonra da hiç bir zaman yanıltmamaya yüreğim ve gücüm elverdiğince devam edeceğim.

Sevgilerimle,

Prof. Dr. Mustafa Zengin

Maltepe Belediye Başkanı 
Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2012, 09:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
hülya sevinç
hülya sevinç - 11 yıl Önce

ben konseri i̇zledi̇m ve çok keyi̇f aldim teşekkürler başkan

SIRADAKİ HABER

banner17