Kartal Belediye Meclisi Böyle Oturum Görmedi! Hakaretler Ağır ithamlar havada uçuştu!

2011 yılı Faaliyet Raporunun görüşüldüğü...

Kartal Belediye Meclisi Böyle Oturum Görmedi! Hakaretler Ağır ithamlar havada uçuştu!

2011 yılı Faaliyet Raporunun görüşüldüğü Kartal Belediyesi Meclisi Nisan ayı son oturumu Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün Başkanlığında toplandı.

FAALİYET RAPORU 15 RET - 21 KABUL

Ak Partili Belediye meclis üyeleri çok sert muhalefet yaparak faaliyet raporunu 15 oyla ret ettiler. Cumhuriyet halk partili meclis üyeleri 21 kabul oyu vererek adeta Altınok Öz'ü desteklediklerini ve yanında olduklarının mesajını verdiler.

4 SAAT SÜRDÜ ÇOK SERT KONUŞMALAR YAPILDI.

Nisan ayı son oturumunda meclis üyeleri 20 şer dakkalık ve beşer dakkalık konuşmalar yaptılar. Ak Parti Adına Temel Yaz, Abdi Kesimal, Mehdi Akman ve Abubekir Taşyürek konuşurken, CHP adına da imkan Demirci, Gülseren Büyüktaş, Ali Haydar Süslü, Turan Menğcür ve en son olarak Belediye Başkanı Altınok Öz konuştu.

ALTINOK ÖZ "BİR ADIM ATANA, ÜÇ ADIM ATMAYA HAZIRIZ!"

Yapılan oylamadan sonra en son konuşmayı yapan Altınok Öz "Teşekkür ediyorum 2012 yılının belediyemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Bir adım atacak olan kişi’ye Üç adım atmaya hazırız." dedi.

NOT: Mecliste hakaretler, ağır ithamlar ve bağrışmalar yaşandı. Bu konuşmaların ayrıntılarını yazıya döktükçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Bizi izlemeye devam ediniz...

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2012, 19:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17