İlhan Güzelgün “Başkan Cevap Ver!“

Altınok Öz'e seslendi, "Cevap ver!" dedi.

İlhan Güzelgün “Başkan Cevap Ver!“
banner46
Sol siyasetin Kartal'da önde gelen isimlerinden olan İlhan Güzelgün, Altınok Öz'e seslenerek "Merakla bekliyoruz, başkan bu sorulara cevap ver!" dedi.

Aytekin Yaşar'ın Altınok Öz'e Sorduğu PARALEL / FETÖ sorularının yankıları halen Kartal kamuoyunda yankılanmaya devam ederken, belediye başkanı Altınok Öz'ün sessizliği ise dikkatleri çekiyor.

İlhan Güzelgün yaptığı açıklama; "Sol siyaset ne hale geldi. Yazık bir taraftan FETO, bir taraftan solda siyasi boşluk, bir tarahtan da solun kendi içinden çıkılmaz bir bunalımı. Vay Türkiye'nin soldaki boşluğuna. Gazeteci Aytekin Yaşar sorular soruyor. Diyor ki 'Arkadaş böyle birşeyler konuşuluyor kamuoyunu aydınlat!' Ancak ses yok. Ses olmadığı gibi, bazı üst köşelerden başka sesler gelmeye başladı.

Biraz empati yapalım. Arkadaşlar Kartal siyaseti ciddi bir bunalım geçiriyor. Ne zamandan beri, yerel seçimleri kazanıldığından beri. Nedir bu çekişme? Örgütün içinde ve dışında bir çekişmedir gidiyor. Başkalarının cevap vermesine gerek yoktur. Muhatap belediye başkanı Altınok Öz'dür. Gazetecilerin bu iddiasını kanıtlamak zorundadır. Adreste bellidir mahkeme salonlarıdır. Bunu evirmenin çevirmenin anlamıda yoktur. Halk soldan hizmet bekliyor. Onunla birlikte de bu soruların cevabını bekliyor. Ükemiz zor bir süreçten geçiyor. Bu süreçte ülkemizi karanlığa sürükleyecek Feto yandaşlarına asla pirim verilmemelidir. kim olursa olsun tehditle şantajla bu işler olmaz.

Allahım sen bu güzel ülkemizi ve insanlarımızı koru. Bu sorular önemlidir. Bizde kamuoyu da merakla bekliyoruz. Başkan bu sorulara cevap ver. Sevgilerimle" diyerek sözlerini sonlandırdı 
Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2016, 02:35

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17