Esenkent-Kartal Minibüsü ile Şahsi araç çarpıştı. 6 yaralı var

Kartal'da, hız tutkunu gençlerin...

Esenkent-Kartal Minibüsü ile Şahsi araç çarpıştı. 6 yaralı var

Kartal'da, hız tutkunu gençlerin kullandığı spor otomobil, kontrolden çıkınca karşı şeritten gelen yolcu minibüsü ile çarpıştı. Kazada, yaralılara ilk müdahaleyi, caddede çalışma yapan polis ekipleri ve 50 metre uzaklıktaki aile sağlık merkezi personeli yaptı.

Kaza, Atalar Mahallesi Doğu Caddesi üzerinde meydana geldi. Caddede hız yapan Ahmet Kandemir yönetimindeki 34 HN 9799 plakalı spor otomobil kontrolünü kaybedince karşı yönden gelen Celal Özcan yönetimindeki yolcu minibüsü ile çarpıştı. Kazada hurdaya dönen spor otomobil içerisindeki gençlerden sürücü Ahmet Kandemir, Yılmaz Gündüz ve Oğulcan Oğuz ile minibüsteki yolculardan Hatice Dolu, Fatma Yüksel ve Muhammet isimli bir yolcu yaralandı.

Bu sırada kaza yerine sadece 20 metre uzaklıkta çalışma yapan polis ekipleri de yaralılara yardım için seferber oldu. Gürültüyü duyarak hemen dışarıya çıkan 50 metre uzaklıktaki Aile Sağlık Merkezi çalışanları da hemen olay yerine koşarak yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılara müdahale eden Aile Sağlık Merkezi’nde görevli doktor İkbal Fındık, gürültü üzerine hemen kaza yerine koştuklarını ve yaralılara müdahale etmeye başladıklarını belirterek ambulansların da kısa süre sonra olay yerine geldiğini söyledi. Yaralılardan bir kısmı ambulanslarla olay yerinden hemen hastaneye sevk edilirken bazıları da Aile Sağlık Merkezi’nde ilk müdahalelerinin yapılmasının ardından gelen ambulanslarla hastanelere gönderildi. Kaza nedeniyle gergin olduğu gözlenen minibüs sürücüsü Celal Özcan, seyir halinde olduğu sırada gençlerin kullandığı spor otomobilin büyük bir süratle gelerek minibüsüne çarptığını söyledi. Kazayı gören vatandaşlar da Ahmet Kandemir yönetimindeki otomobilin süratli bir şekilde seyrederek minibüse çarptığını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2012, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17