Bu Kadarına da Pes Doğrusu!

Bu Kadarına da Pes Doğrusu!

Gazetemizi arayan telefondaki tanımadığımız vatandaşlar "çabuk gelin size haberlik malzeme çıktı, yayınlarsınız." Diyordu.

Gittik ve gördük, dedik ki "oda ne, haber bunun neresinde." Sonra olayın gidişatını derinliğine analiz yaptık. Can sıkıcı gidişat. Kentleşmesi gereken Kartal'da birileri aynı köy yerindeki koca karılar gibi, kahve köşelerinde fesatlık yapan aylaklar gibi dedikodu üretiyorlar. Neymiş Başkanın resmi üstte, Atatürk'ün resmi aşağıdaymış bu kadarına da pes doğrusu.

Bu dedikoduyu üretenlere sesleniyorum "Sizin Kartal Belediye Başkanı Altınok ÖZ'ün Atatürk hayranlığından haberiniz yok galiba. Yazıktır küçülmeyin, iş üretin dedikodu değil."

Ne var o afişte, başkanın belki de haberi bile yoktur. O afişin tasarımını bile görmemiştir. 

Sonra başka biri eleştirmiş neymiş CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Hüsnü SÜSLÜ, genel başkanı KILIÇTAROĞLU'na yukarıdan bakıyormuş. İnceledik ve gördük ki afişte sanki Kılıçtaroğlu "Helal Sana SÜSLÜ, çalış yanındayım." dermiş gibi bakıyor. Ne var bunda. 

Gelelim konumuza Mış mış mış, muş muş muş. Mide kaldırmaz bu çirkeflikleri. Bardağın dolu tarafına bakın, boş tarafına değil.

Bırakın bu işleri önünüze bakın kardeşim, ardınıza değil. Sonra köy yerinde ki kahvede bekleyen bitikler gibi olursunuz.

 

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2011, 21:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17