Bir taşla iki kuş vurmak! Kartal CHP...

02 ŞUBAT 2014 Pazar günü Kartal lisesinde yapılan ve oldukça demokratik geçen hatta uzun yıllar sonra örgüt'e kendisini ifade etmek için verilen bu şansı kimler proveke etmek istiyor sorusu akıllara geliyor.

Bir taşla iki kuş vurmak! Kartal CHP...
Senaryo o ya evet bir taşla iki kuş vurmak. Zaten seçildiği günden beri gelmiş geçmiş bütün İlçe Başkanları ile yıldızı barışmadı, bir tek o haklı herkes suçlu.


Seçildiği günden beri Ögüt'ü tanımayan Örgüt toplantılarına ve yemeklerine katılmayan bir Belediye Başkan'ının Örgüt'ten gelecek isimlerle eğer atanırsa çalışmak istemediğini bilmeyen yok.


Niçin bir taşka iki kuş? Çünkü kendisine muhalif olarak gördüğü herkez tasfiye olmalı, sonra bunun adıda Demokrasi olacak.


Şimdi daha önce Meclis Başkanı vede Sanatçı Taner Özdemir'i disipline verdirerek İl ve Genel Merkez düzeyinde Partiden haksız yere ihraç edilmesi için baskı yaptığını bilmeyen yok. O zaman birinci kuş hazır, nasıl mı ? hiç bir anahtar listeden seçime girmeyerek bağımsız bir şekilde seçime katılan kendisini Örgüt'e emanet eden ve de müthiş bir başarı sağlayan Halk'ta vede Örgüt'te oldukça sevilen, sevildiğinide aldığı oylarla ispat eden Gençlik Kollarından yetişmiş bir Sanatçıyı bu şekilde karalayarak bitirebilirmiyiz acaba diyebilirler.


İkinci kuş ise yıldızının barışmadığı Kamer Gök ve İlçe Yönetimi; Altınok Öz'ü desteklemeyen vede her fırsatta başarısızlıkların sorumlusu olduğu gerekçesi ile Kartal İlçesi tarafından atanmasına sıcak bakılmayan Sayın Altınok Öz İlçe Yönetiminden kendisine yakın isimleri istifa ettirerek Kamer Gök yönetimini düşürmeye çalışmış başaramayıncada imza toplamaya kalkışılmış, karşılık bulunmayınca vazgeçilmiştir.


Böylelikle iki hedef de aslına sanki nokta atışı ile seçilmiş gibi gözüküyor. Bu Örgüt bunları yutmaz, bu ayak oyunlarının kimin tezgahı olduğunu anlamak için müveccim olmaya gerek yok. Seçimi iptale götürerek Örgüt'ü tasfiye etmek vede atamada kendisine yakın insanları getirmeye çalışmak isteyenin kim olduğunu verilen dilekçelerle anlamak mümkün. Ne tesadüftürdürki bu olayın ortaya çıkması Başkan'a yakın bir Matbacının ihbarı sonucu meydana çıkıyor ve yine ne ilginçtir ki, Okulun bahçesinde yada kapısında gece saat 21.00 sıralarında binlerce daha olduğu iddia edilen oy pusulası bulunuyor..! Kimler tarafından...! Belediye'de çalışan işçiler tarafından...! Parti Meclisi üyesine tutanakla teslim ediliyor...!


Peki akıllara şu soru gelmezmi bu işi planlayan ve suçlanmaya çalışarak iftiralara ve dedikodulara maruz kalan İlçe Yönetimi vede Taner Özdemir saat 17.00 itibari ile ortaya çıkan bu olay sonucun da 4 saat boyunca Okulun kapısındaki oy pusulalarını oraya niçin bıraksınlar..? Bu bile başlı başına profosyönelce bir provakosyonun olduğunu ortaya koyuyor, yani adamlar buyrun bizi bulun diyorlar öylemi...! Kargalar bile güler bu duruma.


Yine ne tesadüftürki ihbarı yapanlar tüm delilleri elleriyle koymuş gibi buluyorlar....! Sizcede ilginç değilmi..?


Bence çok ilginç...! Yani bu seçim sonuçlarında istediği sonuçları alamayanlar kimler o da ortada...!


Örgüt'ün iradesine saygı göster vede elini Örgüt'ün tertemiz oyları üzerinden çek.


Bu Oyun tutmaz...!


Bunlarda birer varsayım....!


Birde pencerenin bu tarafından bakalım...


Kalın sağlıcakla

 

Aydın Kaya

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2014, 16:39

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17