Aydın Yavuz “Elimizi taşın altına koymak üzere görev aldık.“

Beyaz Ay Derneği Kartal Şube Başkanlığına Aydın Yavuz seçildi.

Aydın Yavuz “Elimizi taşın altına koymak üzere görev aldık.“
Beyaz Ay Derneği Kartal Şube Başkanlığına seçilen Aydın Yavuz yaptığı konuşmada “Sayın başkanım ve değerli beyaz ay gönüllüleri çok kıymetli konuklar, değerli basın mensupları hepiniz hoş geldiniz.

Konuşmama başlamadan önce 15 Temmuz darbe girişimi sırasında canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmetle,gazilerimizi de onurla yad etmek istiyorum. onların bizlere bıraktığı gazi vatanı onların bir emaneti sayıp bizlerde canımız pahasına koruyacağımızı buradan beyan ediyorum.

Şehitlerimizin ve gazilerimizin aziz hatıraları karşısında saygı ile eğiliyorum.


Değerli katılımcılar Derneğimiz, Beyaz Ay ve ekibine sözlerime başlamadan önce yürekten bir teşekkür etmek istiyorum.

Sayın Başkanım ve değerli katılımcılar, Beyaz Ay derneği toplumumuzda hep bir şekilde göz ardı edilen belki de görmemezlikten geldiğimiz en önemli ve var olan yönümüze işaret edip o yönümüzü topluma ve hayata adapte ederek en önemli bir işi üstlendiğini görüyoruz.

Toplumumuzun engelli bireylerini Derneğimizin vefakar bireyleri sayesinde var oldukları gerçeğini ve bu kardeşlerimizin de Eğitilmeleri halinde toplumda her insan gibi birer birey olarak, topluma ve hayata faydalı olabileceklerini çok büyük bir mutlulukla görebiliyoruz.

Sn. Başkanım ve değerli Beyaz Ay gönüllüleri, her kim görmezden gelse bile , Beyaz Ay derneği asla görmemezlikten gelmez. Onlar bizler için toplum için büyük birer imtihan vesilesidirler. Bu kardeşlerimizin de Sn. Başkanımızın öncülüğünde ve yürekli Eğitmen arkadaşlarımın çabaları ile topluma ve vatana çok yararlı olabilirler, olacaklarına da inanıyorum.

Beyaz derneğimizin yurt içinde yurt içinde bir çok özel eğitim ve rehabilitasyon eğitimleri veren eğitim kurumları mevcut. Bizler ve burada hazır bulunan siz değerli gönüllü kardeşlerimiz ile inşallah bu çabalara destek vermek ve topluma faydalı olmak maksadıyla elimizi taşın altına koymak üzere buradayız.

Bu eğitim hizmetinin daha iyi yerlere gelmesi daha çok insana ulaşmak maksadiyla ellimizden geleni yapıp her turlu fedakârlığı yapmaktan büyük mutluluk duyacağımı söylemek istiyorum.

Bu vesile ile tekrar hepiniz hoş geldiniz onur verdiniz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2016, 02:34

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17