Çalış ailesinin mutlu günü

Sidar Çınar ve Sarp Çağan erkekliğe ilk adımlarını sade bir törenle attılar.

Çalış ailesinin mutlu günü
Türk Kızılay Soğanlık Şube Başkanı Murat Çalış ve Özlem Çalış’ın oğulları Sidar Çınar ve Sarp Çağan Çalış’ ın Sünnet Töreni Pazar günü Kartal Saklı Köşk Kafe’de okunan Kur’an Tilaveti ile gerçekleştirildi. 

Sünnet Törenine Kartal Ak Parti İlçe Başkanı Mehdi Akman, İBB Başkan Danışmanı Ebubekir Taşyürek, Ak Parti İBB ve Kartal Belediye Meclis üyesi Mimar Hüseyin Karakaya, Ak Parti Mülletvekili aday adayı Bayram Zorgül, Kartal Ak Parti İlçe Başkan Yardımcıları Ahmet Şahin, Zafer Gümüş, Mustafa Şeker ve Ayhan Öztemel. Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri Yunus Fırat Aydın, Haydar Göksoy, Aygad Başkanı Aytekin Yaşar, Sancaktepe Kızılay Şube Başkanı Cihan Yalçın, Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Oktay Köse, Deniz Özbek, Göksel Hürol, Av. Mürsel Sarı, Altan Yıldırım ve Zeki Karaismailoğlu, Kartal Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Av. Ahmet Talha Kor. Fesi Çalış, Av. Yavuz Çalış, Cengiz Çalış, Yılmaz Çalış, Ertan Çalış, Cesim Çalış ve Cezmi Çalış. İbrahim Aytar, Görüş Haber Gazetesi Koordinatörü Alaattin Böke, Çalış ailesinin akrabaları ve sevenleri katıldı.

Sünnet Töreninde duygularını dile getiren Türk Kızılay Soğanlık Şube Başkanı Murat Çalış “Bu güzel ve anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan siz değerli dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz” dedi.

Tören sonunda misafirlere yemek ikram edildi. 











Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2016, 00:55

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17