Altınok Öz'ün “O Camiyi yaptırmayacağım“ inadı, Soğanlık halkını gerdi.

Altınok Öz'ün "O Camiyi yaptırmayacağım" inadı, Soğanlık halkı tarafından endişe ile izleniyor.

Altınok Öz'ün “O Camiyi yaptırmayacağım“ inadı, Soğanlık halkını gerdi.
Altınok Öz'ün "O Camiyi yaptırmayacağım" inadı, Soğanlık'ta gergin anlar yaşattı! Kavgaya ramak kaldı.

Kartal Belediyesi Zabıtaları Altınok Öz'ün emri doğrultusunda İBB Zabıtaları ile Soğanlıkta karşı karşıya geldi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi personelini engellemek için seferber oldu.



Soğanlık'ta İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2017 bütçesinde onayladığı Soğanlık'ta yapılacak Cami ve meydan projesi için Zemin etüdü yapmak ve numune almak üzere personel gönderdi. İBB'nin Zemin etüdü için numune almasına engel olmak amacıyla Kartal Belediyesi'nin Zabıtaları Soğanlık'ta adeta ALARM VERDİ. Kartal Belediyesi zabıtalarının karşısına İBB'de tedbir olarak 3 katı daha fazla zabıta yığdı Soğanlık'a.

Kavgaya ramak kaldı!

Kartal Belediyesi zabıtaları ile İBB zabıtalarının kavga etmesine adeta ramak kaldı. Kartal Belediye başkanı Altınok Öz'ün her ortamda "Kadir abi" dediği ve amiri konumunda ki Kadir Topbaş'ın zabıtalarına karşı zabıta çıkartması vatandaşlar tarafından hayretlerle karşılandı. Kavga ve yaralanma olmaması ise Soğanlık halkı tarafından sevinçle karşılandı. İBB personellerinin zeminden toprak alıp ayrılması ile gerginlik sona erdi ve Zabıtalar dağıldı.

Öte yandan olaya Kartal Kaymakamı Cemil Aksak'ın müdehale ettiği ve Altınok Öz'ü arayıp İBB personelinin işini yapmasına engel çıkartmamasını söylediği iddia edildi. 








Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2016, 00:57

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sinan
Sinan - 7 yıl Önce

Halk ne istiyorsa o olur. Aydın

SIRADAKİ HABER

banner17