Altınok Öz'ün Cevaplaması Gereken sorular "Kartal Belediyespor Oto Parkının Ruhsatı Var mı?"

Kartal Belediye Başkanı...

Altınok Öz'ün Cevaplaması Gereken sorular

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz göreve geldikten bir süre sonra Kartal'da ki bazı bahçeleri yıktı ve kapattı.

Bu bahçelerin Ak Parti zamanında peşkeş çekildiğini mi bahane etti bilinmez ama parti tabanı ve halk arasında kendi belediye başkanlığı döneminde kimseye peşkeş çekilmeyecek sevinci yaşattı.

TARİHİ HATA OLAN KARAR YILDIRIM BOSNA SPOR!

Belediye başkanımız yine göreve geldikten kısa bir süre sonra, Kartalspor'dan yana sıkıntılar yaşayınca "Bizde Belediyespor'u kurarız!" diyerek, Yıldırım Bosna Spor'u satın aldı. Bunun için büyük paraların harcandığı söylemi kamuoyunun gündemini çok meşkul etse de, kaça alındığı belirli kesimlerce bilinmesine rağmen, resmi ağızlardan bir türlü öğrenilemedi. Takımın ismi Kartal Belediyespor olarak değiştirildi ve küme üstüne küme düştü. Takımı döndürmekte Kartal'ın bütçesine düştü! Birde Kartalspor belediyenin sırtına kalınca oldu iki takımımız!

SOL'CU VE SAĞ'CI DÜRÜST SİYASETÇİLERDEN İHBARLAR GELDİ GAZETEMİZE!

Haksızlıkların üzerine cesurca giden gazetemize "bu otopark'ı basın neden görmüyor! Burayı neden haber yapmıyorsunuz?" gibi şikayetler çok gelince araştırdık. Soğanlık Orta Mahalle, Atatürk Caddesi arkasında bulunan bahçe sonradan Kartal Belediyesi tarafından otopark'a çevirildi ve Gelirlerinin de Kartal Belediyespor'a verilmesine karar verildi.


KARTAL BELEDİYESPOR, SÖZLEŞMESİZ KUYU SUYU KULLANMAKTAN CEZA ALACAK!

Otoparkın içinde bulunan 100 metrekare alanda ki oto yıkama'da İSKİ (İstanbul Su ve Kanalizasyon Dairesi Genel Müdürlüğü) personelinin mıntıka kontrol için çalışırken tespit ettiği Kaçak su (Doğal Kuyu) kullanıldığı 21 Mart 2012 günü tespit edilmiş ve kaçaksu ve usulsüz su kullanma tutanağı tutulmuş.

KARTAL OTO PAZARINI RUHSATSIZ DİYE MÜHÜRLEYEN ALTINOK ÖZ'DEN CEVAP BEKLEYEN SORULAR;

Kartal Belediyespor oto Parkında bulunan Oto Yıkamanın ruhsatı var mı?

Yine aynı alanda bulunan çadır içindeki Cafe'nin ruhsatı var mı?

Sigortasız eleman çalıştırıldığı ve davalık olunduğundan bilginiz var mı?

60'a yakın abonesi olunduğu ve fazlasının yapılmasına müsaade edilmediğini biliyormusunuz?

Oradan gelen gelirin 20 bin liranın üzerinde olduğu kabaca hesaplanmakta bunun 1500 lirası mı Kartal Belediyespor'a gitmekte? Geri kalanlar nereye gitmekte?

Başkan yardımcınız Turgut Mermertaş'ın bunlardan haberi var mı?

Meydanda yapılan Karadeniz günlerinde belediyenin giderleri ne kadardır?

Kiraya verilen Karadeniz günlerinde ki işyerlerinin gelirleri yine Doğu Karadenizliler Derneğine mi gidiyor? Doğu Karadenizliler Derneği şimdiye kadar Karadenizlilere ne gibi faydası dokunmuş? (Bunu sayın Mermertaş'ta açıklayabilir) ayrıntılarını şeffaf belediyecilik adına kamuoyuna açıklarmısınız!

Madem borçlu belediye devir almıştınız, işçilerin maaşlarını ödeyemiyorsunuz, böyle gelirlerin belediyeye akması daha doğru olmazmıydı?

Bir gazeteye KERVAN YÜRÜYOR! demiştiniz. Soruyoruz "ifade ettiğiniz Kervan, böyle mi yürüyor? açıklarsanız kamuoyu aydınlanmış olur" diyor ve cevaplarını bizi beğenmeseniz de beğendiğiniz savunucunuz olan basına açıklarmısınız?



Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2012, 21:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17