Adem Peker'in hayır severliği İş adamlarına örnek olmalı. Adem Peker Pendik'e 3 okul 2 spor salonu birden yaptırıyor

 

Adem Peker'in hayır severliği İş adamlarına örnek olmalı.  Adem Peker Pendik'e 3 okul 2 spor salonu birden yaptırıyor

 

İpekler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adem Peker, Pendik'te 3 okul ve 2 spor salonu yaptırıyor. Okullar, Kaynarca, Velibaba ve Ahmet Yesevi mahallelerinde inşa ediliyor. Okulların toplam derslik sayısı, 80 olarak projelendirildi.

İpekler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adem Peker, Pendik'te 3 okul ve 2 spor salonu yaptıracağını söyledi.

İnşaat sektörüne yaptığıyatırımlar ve sosyal projelere verdiği desteklerle tanınan iş adamı Adem Peker, Eğitime Yüzde 100 Destek projesi kapsamında, Pendik ilçesine 3 okul ve 2 sporsalonu yaptıracağını açıkladı.

Toplam 15 milyon dolartutarındaki projeleri bitirip, devlete teslim edeceğini belirten Peker, dahasonra, Kocaeli'ne bağlı Gebze bölgesine de, ayrıca bir okul yapacağını belirtti.

2012’DE HİZMETE GİRİYOR

Adem Peker, içinde 2 spor kompleksi de barındıran okulların, 12 ayda bitirilip, Milli Eğitim Bakanlığı'na teslim edileceğini ve 2012 eğitim-öğretim yılında hizmete gireceğini ifadeetti.

Okulların ve sporsalonlarının tamamının, 15 milyon dolarlık bir yatırım olduğuna dikkat çeken Adem Peker, iş adamlarını da eğitime destek vermeye çağırdı.

GELECEK NESİLLERE YATIRIM

Boya ve inşaat sektöründefaaliyet gösterdiklerini kaydeden Peker, "Bugüne kadar çeşitli konutprojelerine imza attık. Şimdi de, eğitime destek kapsamında, ülkemize az da olsa borcumuzu ödemeye çalışıyoruz. Diğer iş adamlarını da, eğitim sektörünesonsuz destek vermeye çağırıyorum. Yapmış olduğumuz bu okullar, gelecek nesillerin yetişeceği bir yer olacak. Biz, gelecek yıllara güzel eserler bırakma gayesi içindeyiz." diye konuştu.

MİLLETE HAYIRLI OLSUN

Okulların inşaatınınsürdüğünü kaydeden Peker, "Okulların temeli atıldı. Çalışmalara, hızlıca başladık. İnşaat mühendislerim ve mimarlarım, okul projeleri ile yakından ilgileniyor. Okullarımız, vatanımıza, milletimize hayırlı olsun." dedi.

KAYNARCA, VELİBABA

VE AHMET YESEVİ

Okullar, Kaynarca, Velibabave Ahmet Yesevi mahallelerinde inşa ediliyor. Proje kapsamında, Kaynarca’ya 16 derslikli ilköğretim okulu, Ahmet Yesevi’ye 24 derslikli ilköğretim okulu ve Velibaba’ya 40 derslikli lise yapılıyor.

Eğitim kurumları, oldukça modern ve çağın gereksinimlerine cevap verebilecek nitelikte tasarlandı.

 

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2012, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17