Altınok Öz'ü protesto ettiler. Festivale gölge düştü! 16 yaşında ki gencin kafasını kırıp hastanelik ettiler.

Her yıl geleneksel düzenlenen ve bu yıl...

Altınok Öz'ü protesto ettiler. Festivale gölge düştü! 16 yaşında ki gencin kafasını kırıp hastanelik ettiler.

Her yıl geleneksel düzenlenen ve bu yıl 29. düzenlenen Uluslararası Kartal Kültür ve Sanat Festivaline gölge düştü.

KİTAP FUARINDA KAVGA ÇIKTI. BİR GENÇ HASTANELİK OLDU

16 Haziran 2012 Cumartesi günü Festival kapsamında Kartal Belediyesi'nce hazırlanan Kitap Fuarı'nda sol görüşlü iki grup arasında yer tartışması yüzünden gündüz vakti kavga çıktı. 16 yaşındaki bir gence kalabalığın saldırıp, kafasını demirle kırıp hastanelik ettikleri bildirildi.

ALTINOK ÖZ'Ü PROTESTO ETTİLER

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz akşam üzeri kitap fuarını gezerken, bir anda alkışlarla ve sloganlarla protesto edildi. Tepkiyle protesto edilmesi Altınok Öz'ü önce şaşkınlığa uğratırken, sonradan çok kızdırdığı gözlemlendi. Umut yayınlarının dilekçe ile başvurdukları müracaata belediyeden cevap gelmediği ve yer gösterilmediği için belediye başkanını olaylara sebebiyet vermesi nedeniyle protesyo ettikleri belirtiliyor.

BİRBİRİNİZE TOLERANSLI OLMAZSANIZ YOK OLACAKSINIZ!

Festival alanında gezen Altınok Öz’ün yanına gelen bir kadın, yaralanan gençten bahsederek yardım istedi. Kadına cevap veren Öz “Ben yaralıya kim olduğunu da sormuyorum benim işim değil, ben poliste değilim. Bakın seçeneğiniz yok, bir birinizle kavga da etseniz toleranslı olmak zorundasınız. Yoksa yok olacaksınız." dedi.

YAŞASIN DEVRİMCİ DAYANIŞMA!

Sayıları 40-50 olduğu tahmin edilen gençler çay bahçelerinin bulunduğu cadde boyunca slogan atarak ve bildiri okuyarak yürüdüler. "Yaşasın Devrimci Dayanışma, Faşizme karşı omuz omuza" diyerek slogan attılar. Çay bahçelerinde oturan aileler ve çocukları şaşkınlık ve korku dolu gözlerle olanları seyrettiler. Bazı vatandaşların acaba kavga çıkarmı diyerek tedirginlikle seyrettikleri gözlemlendi. Kitap Fuarının sol görüşlü yayınlarla dolu olması gözlerden kaçmıyor.

MİRAÇ KANDİLİ GECESİ FİESTA!

Festivalin Miraç Kandili'nin olduğu günde devam etmesi muhafazakar kesimi üzüyor. Özellikle Meydanda ki müzik sesleri Yukarı Mahalle'de yankılanmakta. Merkez Camii'nde ibadet edenler meydandan gelen müzik eşliğinde namaz kılmak zorunda kalıyorlar.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2012, 18:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17