Tuzla esnafı belediye çalışmalarından memnun

Tuzla...

Tuzla esnafı belediye çalışmalarından memnun

Tuzla Belediyesi tarafından uygulanan "Mahalleme Yaz Geldi" projesi devam ediyor.

Proje kapsamında, belediyenin ilgili birimlerinden oluşan 250 kişilik ekiplerle mahalleleri ziyaret eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, mahallelerdeki altyapı ve çevre hizmetlerinde yoğun bir çalışma yürütürken mahalle esnafını da ziyaret ederek görüş ve önerilerini dinliyor.

"Mahalleme Yaz Geldi" projesi kapsamında altyapı, temizlik, ağaçlandırma, peyzaj, kaldırım ve yol çalışmaları yürüten Tuzla Belediyesi, bu çalışmayı her hafta bir mahallede gerçekleştiriyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da, proje kapsamında beraberinde başkan yardımcıları ve birim müdürleri olduğu halde mahalle esnafını gezerek görüş ve önerilerini dinliyor.

Mahallelerde adeta bir bayram havası estiren proje ile, karşılarında kalabalık bir belediye ekibini gören mahalle sakinleri ise yürütülen çalışmalardan oldukça memnun. Özellikle mahalle esnafı, kendilerini ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'ya, çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkür ediyorlar. Aydıntepe, Şifa ve İçmeler mahallelerinde tamamlanan "Mahalleme Yaz Geldi" projesi, her hafta bir mahallede olmak üzere Tuzla'nın tamamında gerçekleşecek.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2012, 21:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17