Hamit Şahinoğlu MHP Tuzla İlçe Başkanı Seçildi. MHP Tuzla İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi yapıldı

MHP Tuzla İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı’nda yapıldı. Hamit Şahinoğlu tek aday olarak girdiği kongrede, katılan delegelerin tamamının...

Hamit Şahinoğlu MHP Tuzla İlçe Başkanı Seçildi. MHP Tuzla İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi yapıldı

MHP Tuzla İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı’nda yapıldı. Hamit Şahinoğlu tek aday olarak girdiği kongrede, katılan delegelerin tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Kongreye MHP İstanbul Milletvekili D.Ali Torlak, Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, MHP MYK Üyesi Zekeriya Gündoğdu, il ve ilçe yönetim kurul üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
Kongrede Divan Başkanlığını MHP Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk yaptı. Tek listenin çıktığı kongre de mevcut ilçe başkanı Hamit Şahinoğlu, tekrar başkan seçildi.

Kongrede bir konuşma yapan MHP Tuzla İlçe Başkanı Hamit Şahinoğlu, “Bütün teşkilatımızla birlikte, her ne şart altında olursa olsun, hesapsız ve önyargısız olarak, Tuzla’daki her kapıyı çalarak, her insanımızla buluşarak ve partimizi anlatarak çok çalışacağımızın bilinmesini isterim. Hedefimizden hiç şüphemiz yoktur. İlk hedefimiz yerel seçimlerdir” dedi.

Konuşmasına devam eden Şahinoğlu, “ Zor olsa da her seçimden Tuzla’da oylarımızı artırarak çıktık. Tuzla’daki partililerimizle buluştuk. Düzenlediğimiz programlarla tüm Tuzlalıların sevgisini kazandık. Önümüzdeki yerel seçimler MHP’nin Tuzla’da başarısının taçlandığı seçimler olacaktır. Değerli dava arkadaşlarım; uzun yıllar hepinizle beraber çok çalıştık. Birlikte yol yürüdük. Birbirimizden kopmadık. Teşkilat kurallarına sadık kaldık. Varlığıyla gurur duyduğumuz liderimize yol arkadaşı olmaya devam ettik. Tuzla’nın her yerinde çalışırken emek fukaralarına sözümüz olmadı. Siz emek verenleri ise baş tacı ettik. Hiç kimseyi sorgulamadık, hiç kimseye de kendimizi sorgulatmadık. Ancak dava ve hizmet fukaraları şunu bilsinler ki, varlığını davamıza ve partimize tehdit olarak kullanmak isteyenler, hizmet etmek yerine sorgu yargıçlığına soyunanlar, alınterine saygı göstermeyenler, Tuzla’da asla meydan bulamayacaklardır. Her yanlışlarında ve gafletlerinde bizleri karşılarında bulacaklardır. Bize her gürlü haksızlığı reva görenler yaptıklarıyla baş başa kalacaklardır. Değerli dava arkadaşlarım, kat edeceğimiz yollar için sizlere güveniyorum. Dik duruşumuzun adresini sizler olarak görüyorum. Hiçbir şart altında başarma kararlılığımızdan vazgeçmemenizi diliyorum. Adım Devlet Soyadım Millet sözündeki vazifeyi Tuzla’da sizlere emanet ediyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene” diyerek sözlerini noktaladı. 

İşte Hamit Şahinoğlu’nun listesi;

Başkan Hamit Şahinoğlu;


ASİL ÜYELER;


Aytekin Akkurt,


Ali Rıza Uz,


Mükremin Aktaş,


Özgür Çapa,


Ünal Erdoğdu,


Halil İbrahim Uz,


Adnan Serenli,


Kayhan Arslan,


Hasan Türkmen,


Hamza Türker,


Ersoy Işıkgöz,


Ahmet Ergül,


Ata Alp Kadir Pınarer,


Oktay Göl,


Nedim Baltacı,


Metin Reis,


Yüksel Şimşek,


Demir Öcal


İl Delegeleri Asil;


Hamit Şahinoğlu,


Zekeriya Gündoğdu,


Mükremin Aktaş,


Ali Rıza Us,


Adil Erkoç,


Aytekin Akkurt,


Muhammet Rıza Aktaş,


Onur Esen,


Halil İbrahim Uz

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2012, 22:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17