Ak Parti Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezinde 2000 kişiye iftar verdi

Ak Parti Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezinde 2000 kişiye iftar verdi

Ak Parti Kartal, Bülent Ecevit Kültür Merkezinde 2000 kişiye iftar verdi.

 

Kartal İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız'ın ve ilçe yönetiminin hazır bulunduğu iftar yemeğine geniş katılım oldu. Ak Partinnin kuruluş yıl dönümüne denk getirilen iftar yemeğine Milletvekilleri, Eski Belediye Başkanlarından Arif DAĞLAR, Abdullah BAYRAM, Hüsamettin KOÇAK, İl Genel Meclis üyesi Kenan ÇAKAL, Kartal belediye meclis üyeleri, Ak Parti Kartal kadın kolları, gençlik kolları, mahalle teşkilatları ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

HEDEFİMİZ 2023

Ezanın okunması ile başlanan iftar programı sofra duası ile devam etti. Söz alan Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Temurhan YILDIZ "Tuttuğunuz ve tutacağınız oruçlarınızı Allah kabul etsin. Bugün Ak Partinin aynı zamanda kuruluş yıl dönümüdür. Kurulduğundan bu güne Ak Parti çok şeyi değiştirmiştir. Partimiz gençlere iyi bir gelecek gayretiyle yola çıktı ve aynı şekilde yoluna devam ediyor. Bizim hedefimiz 2023. Bu yıla geldiğimizde dünyanın gelişmiş ilk 10 ülkesi arasına girmektir. Bunu gerçekleştiriyormuyuz? Hepiniz şahitsiniz bunu gerçekleştiriyoruz.

OSMANLI'NIN TORUNLARI BİZİ UNUTMADI

Bizim bu milletimizin en güçlü özelliği birlik ve beraberliğimizdir. Bu birlik ve beraberliği hiç bir güç bozamaz ve başarılıda olamayacaklardır. Dünyamızın bir ucunda kardeşlerimiz sıkıntı ve açlıkla mücadele etmekte. Biz bununla ilgili kampanya başlattığımız bu günden toplanan yardımların toplamı şu anda 130 milyon doları buldu. İlk yardım uçaklarımız Somaliye indiği zaman oradaki kardeşlerimizin kimileri ellerini açıp, kimileri de secdeye kapanıp Allah'a dua ederek "Allahım sana hamd olsun. Osmanlının torunları, kardeşlerimiz bizleri unutmadı, bu zor günümüzde yanımızdalar." diyerek Allah'a Şükrediyorlar.

Bu vesile ile Ak Parti'nin 10. Yılı Ülkemize, tüm insanlığa hayırlı olmasını diliyorum. Şimdiden gelecek olan kadir gecenizi ve Ramazan Bayramınızı kutluyor hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hayırlı Ramazanlar." diyerek sözlerini sonlandırdı.


Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2011, 20:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17