Tahsin TARHAN Muamması! Başkan Öz Yine İzinde

Tahsin TARHAN Muamması! Başkan Öz Yine İzinde

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen, Kartalspor'un bir acayip genel kurulunu sizlere ayrıntılarıyla  “sanki yangından mal kaçırırcasına” Kartalspor genel kurul yapıyor ve şirket! leşiyor! diyerek yazmıştık.

Bir gün sonra da "Kartalspor'a Kalp mi dayanır! Tahsin Tarhan kalp rahatsızlığı geçirerek hastaneye kaldırıldı" haberiyle duyurduk. O kadar hızlı gelişmeler oldu ki bir gün sonra da Kartal kamuoyuna TARHAN İSTİFA ETTİ haberini ilk olarak İlçem gazetesi duyurdu.

TAHSİN TARHAN MUAMMASI!

Evet, Kartalspor'un 3 günlük rekor kırarak! başkanlığını yapan Tarhan'ı, kamuoyu görmeden gönderdik. Tarhan'dan hiç bir açıklama gelmemesi akılları karıştırdı. Sebep sadece sağlık mıydı? soruları, ilk günden itibaren dinmek bilmedi. Kamuoyunda ki söylem son günlerde şöyle, Tarhan'ın kalp rahatsızlığının bahane olduğu, Kulüpten bir an evvel kaçmak için rahatsızlığını bahane ederek bıraktığı, hatta rahatsızlık bile geçirmediği kulislerde konuşulmakta.

TARHAN AÇIKLAMA YAPMALI

Tahsin Tarhan'ın biran evvel basın önüne çıkarak neler olduğunu, Neden Başkan olduğunu? Neden İstifa ettiğini açıklaması lazımdır. Kartalspor'un şirketleşmesinin ve kamuoyuna açılmadan şirketleşmesinin, bu istifa ile uzaktan yakından alakası varmıdır? Kendisi hisse almışmıdır? Almışsa ne kadar hissesi vardır? Hisse alımlarda ki oranlardan rahatsız mı oldu? Gibi bir çok konu kamuoyunda merakla beklenmekte. Bekliyoruz.

BAŞKAN ALTINOK ÖZ YİNE İZİNDE!

Kartal Belediye Başkanı Altınok ÖZ'ün, Kartalspor'da ki bir acayip başkanlık olaylarından ve şirketleşme sırasındada ki prüzlerden dolayı moralinin çok bozuk olduğu ve yıllık iznini kullanarak bir an evvel Kartal'dan uzaklaştığı da kulislerde konuşulmakta.

SANA CEVAP VERMEYECEĞİM!

Başkan Öz geçtiğimiz günlerde yerel basınla iftarda bir araya geldikten sonra sohbet ortamında çay içmişti. Gazetemiz sahibi Aytekin YAŞAR'a konuşması sırasında birden dönerek "Benim nereye gittiğimden, kullandığım izinlerden sana ne! Kaymakamlık bilgi edinmeye başvurarak kullandığım izinleri ve nerelere gittiğimi sormuşsun, cevabını alamayacaksın. Sana cevap vermeyeceğim." dedi.

BAŞKAN'IN MARDİN'DEN SELAMI VAR!

Başkan Öz'ün kızarak tepkisini göstermesine gazetemiz sahibi Aytekin YAŞAR'da cevap vererek "Başkanım geçtiğim günlerde Kartal Festivali başlamadan önce basınla bir araya gelen başkan yardımcınız Figen MAVİ telefonu çaldığında, bizlere dönerek Arkadaşlar Başkanımızın sizlere Mardin'den Selamı var! Demesi üzerine bizlerde gazeteci arkadaşlar olarak şaşırmış ve Kartal Belediye Başkanı'nın Mardin de ne işi olabilir ki! diye kendi aramızda konuştuk. İşte bu sebepten dolayı bilgi edinmeye sorma ihtiyacı duyduk. Başkan Mardin'e özel iznini kullanarak mı gitti? Yoksa görev icabı mı gitti?

Bizler İlçem Gazetesi olarak diyoruz ki "Başkanım iyice dinlenip dönünüz, Kartal'ın sizin hizmetlerinize ihtiyacı var, hem de bolca. İyi tatiller...

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2011, 10:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17