Nuri Erkoç Hem Dostlarına Hem de Somalide ki Kardeşlerine İftar verdi

Nuri Erkoç Hem Dostlarına Hem de Somalide ki Kardeşlerine İftar verdi

Kartal Adalar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve kefalet Kooperatifi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftarlardan bir tanesini de Zeytindalı Resturantta gerçekleştirildi.

İftara  Anadolu yakasında bulunan kooperatifler ile birleşik Esnaf ve Sanatkar Odaları’nın yöneticileri katıldı. Kartal Belediyesi Başkan yardımcısı Gülseren BÖYÜKBAŞ, Kartalspor Kulübü Başkanı Ergun ÖZTANER, Pendik Esnaf Odası Başkanı Bilal GÜNDOĞDU, Kartal Kamyon ve Kamyonetler Minibüsçüler ve şoförler odası Başkan Yardımcısı Ali Osman BORAN, Kartal Oto Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu başkanı Hüseyin DEMİRHAN'ın yanı sıra çok sayıda kooperatif yöneticisi ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri iftar yemeğinde yer aldı.

Geleneksel olarak yıllardırdır iftar düzenlediklerini belirten Kartal Adalar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi başkanı Nuri Erkoç, başkanlığının ilk yılında başlattıkları bu organizasyonu gelenekselleştirdiklerini belirterek, ”Bu iftar yemekleri inşallah uzun yıllar süresince devam eder bu gün sizlere ikram olarak ne kadar harcadıysak, bir o kadarını da Afrakadaki kardeşlerimize yollayacağım, hemde kendi şirketimden” diyerek, Afrika'da açlık ve yokluk çeken insanlara olan duyarlılığını vurgulamış oldu.

Başkan Nuri Erkoç  iftar yemeğine katılan misafirler ile tek tek ilgilenerek katılımlarından dolayı teşekkür etti. Fasıl eşliğinde devam eden iftar yemeğine misafirler sohbet ederek güzel bir akşam geçirdiler. 

 

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2011, 12:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17